Sport

Performanţă deosebită pentru CSM Focşani

Dan Chiriac
24 mai 2012 535 vizualizări
Juniorii D s-au calificat la turneul semifinal

CSM Focşani - Oţelul Galaţi 1-0 (0-0), la turneul de zonă ce are loc pe stadionul “Milcovul”
CSM Focşani a obţinut o performanţă deosebită la turneul de zonă a campionatului naţional de juniori D. Generaţia 1999 de la CSM Focşani, pregătită de Alin Samoilă, a obţinut o victorie imensă în faţa celor de la Oţelul Galaţi. În primul joc al turneului de zonă, focşănenii s-au impus cu 4-1 în partida jucată cu Gloria Buzău. Meciul cu Oţelul Galaţi era decisiv, în condiţiile în care CSS Slobozia nu poate pune probleme adversarilor. Desfăşurată pe o ploaie torenţială, prima repriză a meciului cu Oţelul a fost dominată de focşăneni, care au avut ocazia de cateva ori să deschidă scorul. Pană la urmă, primul act s-a terminat la egalitate, 0-0. Ploaia s-a oprit în repriza a doua, iar focşănenii au reuşit să marcheze golul victoriei cu 12 minute înainte de final. Carlos Băiculescu a marcat din interiorul careului, la o fază prelungită de atac a focşănenilor. Oaspeţii s-au aruncat în atac, dar defensiva gazdelor a rezistat. Antrenorul Alin Samoilă a făcut tumbe pe gazon, de bucurie şi le-a mulţumit elevilor săi pentru victoria obţinută. La final, jucătorii au salutat în stil de mare echipă publicul prezent în tribune. Şi de această dată, pe “Milcovul” au fost vreo 300 de spectatori, peste media obişnuită la partidele echipei de seniori. CSM Focşani a jucat cu: Dogaru - Dediu, Mănăstireanu, Salaoru, Tănase - Pădineanu, Budeanu, Dumitraşcu, Băiculescu - Florea, Zaharia. Ultima etapă din cadrul turneului de zonă are loc în această dimineaţă. CSM Focşani va avea o misiune relativ uşoară cu CSS Slobozia, în timp ce Oţelul Galaţi va juca cu Gloria Buzău. Partidele încep la orele 9.00 şi au loc pe stadionul “Milcovul”. Focşănenii au nevoie de un simplu rezultat de egalitate pentru a mege la turneul semifinal. Acest rezultat este mai mult decat previzibil, în condiţiile în care ialomiţenii au cedat cu 8-1 cu Oţelul Galaţi şi 8-3 cu Gloria Buzău. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.