Sport

37 de cadre didactice au contestat punctajul la gradaţiile de merit

Gabriel Sava
23 mai 2012 1434 vizualizări
O contestaţie a venit şi din partea unei secretare, care se încadrează în categoria personalului auxiliar

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea vor da astăzi publicităţii rezultatele la cele 38 de contestaţii formulate de dascăli la punctajele obţinute pentru gradaţiile de merit. Anul acesta, conform deciziei luate de Consiliul de Administraţie al IŞJ, urmează să fie acordate 208 de gradaţii de merit. Pentru a primi acest bonus şi-au depus dosare 307 cadre didactice. Contestaţiile depuse vin, în cea mai mare măsură, de la învăţători - 16, educatori - 8 şi profesorii de educaţie tehnologică - 8. Una dintre persoanele nemulţumite de punctaj este secretara unui liceu din Focşani, care nu se încadrează la primirea acestei bonificaţii.  Conform metodologiei de acordare, începand cu acest an, vor primi gradaţii de merit doar dascălii, respectiv personalul didactic, nu şi cel auxiliar, respectiv personal TESA. Comisia care a analizat contestaţiile este condusă de inspectorul Radu Emil şi îi mai are în componenţă pe Lucica Murariu, inspectorul la reţeaua şcolară drept secretar, avocatul Bogdan Nechita şi inspectorii Fănel Lipan, Robert Graur şi Ana Gavrilescu drept membri. Cei care vor beneficia de gradaţia de merit primesc, de la momentul acordării ei, un plus de 25% din salariu. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Karl, acum 4354 zile, 13 ore, 30 minute, 27 secunde
Buna alegere ! GRAUR o sa dea dreptate la toti ! E TIMPUL SCHIMBARII ! VLASCEANU, GRAUR, BARBIERU SA PLECE ! Timpul nu mai are rabdare !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.