Sport

CSM Focşani încearcă să se califice la turneul final

Dan Chiriac
21 mai 2012 686 vizualizări
Azi, de la orele 17.00, pe stadionul “Milcovul” începe zona la juniori D

Azi, pe stadionul “Milcovul” din Focşani va începe turneul de zonă al campionatului naţional al juniorilor D. Vor lua parte patru echipe, CSM Focşani, Gloria Buzău, Oţelul Galaţi şi CSS Slobozia. Prima clasată se va califica la turneul final. CSM Focşani a caştigat licitaţia disputată la Federaţia Romană de Fotbal şi va organiza faza de zonă a campionatului naţional la juniori D. Azi, de la orele 17.00, în primul joc al turneului, Oţelul Galaţi va întalni pe CSS Slobozia. În meciul zilei, de la orele 18.30, echipa pregătită de Alin Samoilă, CSM Focşani, va juca cu Gloria Buzău. Focşănenii speră să ofere un meci bun spectatorilor, mai ales că a  dominat cu autoritate faza judeţeană,unde a caştigat toate partidele disputate. Maine, de la orele 17.00, se întalnesc CSS Slobozia şi Gloria Buzău, iar de la orele 18.30, CSM Focşani şi Oţelul Galaţi. Ultimele partide ale zonei au loc vineri dimineaţă. De la orele 9.00, Oţelul Galaţi şi Gloria Buzău se vor duela tot pe stadionul “Milcovul”. De la orele 10.30, CSM Focşani va da piept cu CSS Slobozia. Partidele din primele două zile sunt conduse de o brigadă din Prahova, iar observator va fi preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Vrancea, Cristi Rusu. (Dan CHIRIAC)


 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.