Sport

S-au oprit în sferturi!

Ziarul de Vrancea
18 mai 2012 1049 vizualizări
ACS Odorheiul Secuiesc - CSM Focşani 5-3 (3-1), în al treilea meci al play-off-ului Ligii întai

Echipa de futsal CSM Focşani a ratat prezenţa între primele patru echipe din ţară. Echipa pregătită de Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică a cedat meciul decisiv jucat în Harghita, în faţa unei asistenţe numeroase, care nu a uitat, din păcate, de problemele etnice. Focşănenii au fost făcuţi „ţigani” pe tot parcursul meciului, aşa cum se întamplă de obicei la meciurile disputate în Harghita şi Covasna. Gazdele au condus pe parcursul meciului, profitand din plin de greşelile defensive ale focşănenilor. „A fost un meci identic cu cel de la Focşani. Noi am ratat, am greşit în apărare, iar ei au profitat din plin şi au marcat”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Golurile CSM-ului au fost marcate de Ungureanu, Covaci şi Ilaş. CSM a jucat cu: Borş, Olăraşu, Popa, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Chivu, Toader, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu şi Forcoş. Gazdele s-au bazat pe: Biro, Bajko, Doltea, Kepiro, Szekely, Csoma, Peter, Reti, Mihaly, Birtalan, Szabo, Demeny. Scorul general a fost de 2-1 pentru ACS Odorheiul Secuiesc, care va juca în semifinale cu City’us Tg. Mureş. Odorheiul a caştigat cu 4-3 partida disputată pe 1 mai, la Focşani. În jocul al doilea, focşănenii au caştigat cu 7-4 la Odorheiul Secuiesc, la capătul unui joc în care gazdele au condus cu 2-0 şi s-au văzut prea repede învingătoare.


„A fost un sezon foarte bun”


Tehnicianul Petrache Gurguiatu a dorit să tragă şi o concluzie după acest sezon, în care echipa de futsal a avut o nouă comportare meritorie. „Am terminat campionatul pe locul cinci, o clasare mai mult decat onorabilă. Am fost la un pas să jucăm în semifinale, dar am ratat prea mult. În cupă, am jucat de asemenea în sferturile de finală, dar am fost dezavantajaţi de arbitraj la Tg. Mureş, în faţa echipei secunde de la City’us. Le mulţumesc jucătorilor pentru ce au realizat în acest campionat şi sper să facem şi mai multe anul viitor”, ne-a spus Petrache Gurguiatu. Echipa de futsal va intra în vacanţă, dar nu este exclus ca antrenorii să mai programeze cateva antrenamente sau meciuri de pregătire. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.