Sport

CSM Focşani merge să ia trei puncte la Suceava!

Dan Chiriac
18 mai 2012 619 vizualizări
Sporting Suceava - CSM Focşani şi FC Panciu - ABC Stoicescu, azi, orele 18.00, în Liga a treia de fotbal

CSM Focşani dispută azi un nou meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Focşănenii întalnesc în deplasare pe Sporting Suceava, o formaţie fără griji în acest moment. Elevii lui Adrian Toma şi Aurel Pastia sunt hotăraţi să facă un meci mare pe stadionul “Areni” şi să se întoarcă acasă cu cele trei puncte. Conducerea clubului a hotarat ca echipa să plece la Suceava cu o zi înainte pentru ca jucătorii să fie conectaţi doar la importanţa jocului. În acest moment, focşănenii se află pe locul 13 în clasament şi se luptă cu Politehnica Galaţi, ABC Stoicescu şi Cetate Tg. Neamţ pentru a evita retrogradarea. Oficialii clubului focşănean au făcut calculele salvării. Astfel, pentru a se salva indiferent de alte rezultate, focşănenii au nevoie de nouă puncte din nouă posibile, în ultimele trei etape. CSM-ul poate rămane în Liga a treia şi dacă obţine şase puncte din aceste jocuri, iar rezultatele formaţiilor situate pe locurile 13 în alte serii vor fi favorabile. În tur, CSM Focşani a învins cu 3-1 pe Sporting Suceava. Antrenorii Adrian Toma şi Aurel Pastia sunt încrezători în forţele echipei. Jocul foarte bun făcut în faţa celor de la Ramnicu Sărat a dat încredere. Cele două goluri din finalul jocului au reprezentat momentul în care echipa şi-a revenit la viaţă. Cei doi tehnicieni ar putea începe jocul de azi cu următoarea formaţie: Borş - Ciornei, Negoiţă, Crăciun, Nistoroiu - Toader, Stanciu, Săpunaru, Bucătaru - Toma, Milea.


O nouă mană de ajutor de la FC Panciu?


Salvarea echipei focşănene a depins în mare măsură şi de evoluţiile celor de la FC Panciu. Elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan au reuşit în ultimele două etape să ţină în loc contracandidatele focşănenilor. Astfel, păncenii au remizat, 1-1 cu Cetate Tg. Neamţ şi au învins cu 3-0 pe Politehnica Galaţi. Azi, vrancenii vor încerca să dea o nouă mană de ajutor focşănenilor. Un succes al păncenilor ar însemna practic condamnarea la retrogradare a celor de la ABC Stoicescu. Oficialii din Panciu au declarat că vor juca cat se poate de corect şi meciul de azi, aşa cum echipa a făcut-o pe tot parcursul campionatului. Buzoienii îşi joacă ultima şansă de salvare, dar le va fi foarte greu să obţină ceva pe terenul unei echipe aflate în prima parte a clasamentului. FC Panciu ar putea începe cu următoarea formaţie: Lazăr - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Bara, Duţu, Gălăţeanu -Predoiu, Duţu. Etapa viitoate, la Focşani, va fi programat derby-ul judeţean dintre CSM Focşani şi FC Panciu. (Dan CHIRIAC)


Programul etapei, azi, orele 18.00:


Sporting Suceava - CSM Focşani
Cetate Tg. Neamţ - Politehnica Galaţi
FC Panciu - ABC Stoicescu
Oţelul 2 Galaţi - Rapid Suceava
CSM Paşcani - Petrotub Roman
FCM Dorohoi - Ceahlăul II Piatra Neamţ
CSM Rm. Sărat - Aerostar Bacău
SC Bacău - stă



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.