Sport

Se stabilesc semifinalistele

Dan Chiriac
16 mai 2012 652 vizualizări
Azi, de la orele 17.30, au loc partidele din cadrul Cupei Romaniei u apar echipe noi în fotbalul din judeţ u campioana judeţului mai are de ispăşit o etapă de suspendare a terenului propriu

Azi, cu începere de la orele 17.30, au loc partidele din cadrul sferturilor de finală a Cupei Romaniei. Cel mai aşteptat duel este cel dintre Viitorul Homocea şi Energia Vulturu. Cele două echipe se luptă pentru caştigarea Superligii Vrancei şi ar putea folosi mai multe rezerve în jocul de azi. Protagonistele meciului de la Vulturu s-au întalnit şi în Supeligă, sambătă, într-un joc terminat cu două eliminări. Un alt duel interesant are loc la Adjud, acolo unde formaţia gazdă poate realiza o calificare între primele patru în faţa celor de la Dinamo Tătăranu. Naţional Goleşti este favorită în jocul cu Flacăra Urecheşti. Un alt duel echilibrat se anunţă a fi cel dintre Voinţa Carligele şi FC Mărăşeşti.


Tractorul Năneşti, o nouă echipă în Liga cincea   


Liga a cincea la fotbal s-a completat cu o nouă echipă. Tractorul Năneşti este cel mai nou nume din peisajul fotbalului judeţean. Fotbalul din această comună, cu o mare tradiţie în judeţul Vrancea, revine în actualitate după caţva ani de absenţă. Debutul celor de la Năneşti va avea loc duminică. Energia 2 Vulturu – Tractorul Năneşti se va disputa cu începere de la orele 11.00. Echipa din Năneşti s-a afiliat deja la Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi va juca în ultimele patru etape a play-out-ului din Liga a cincea. Tractorul Năneşti va lua locul în campionat celor de la Green Village Ploscuţeni. Echipa condusă de Adrian Baciu a decis să se retragă din motive financiare. 


Naţional Goleşti rămane cu două etape de suspendare


Comisia de Apel din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea a decis să reducă sancţiunea aplicată echipei Naţional Goleşti, după incidentele petrecute la finalul partidei cu Energia Vulturu, atunci cand arbitrii partidei au fost loviţi. Astfel, campioanei judeţului Vrancea i s-a redus suspendarea dreptului de a organiza partide pe propriul stadion de la patru la două etape. Goleştenii vor fi nevoiţi să plătească şi o amendă de 150 de lei. Echipa din Goleşti a jucat deja un meci pe teren neutru, cu Voinţa Slobozia Ciorăşti, pe terenul din Gugeşti. De asemenea,  aceasta va fi obligată să dispute partida cu Dinamo Tătăranu, din play-off-ul Superligii, pe un alt teren decat cel din Goleşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.