Sport

La un singur pas de careul de aşi

Dan Chiriac
15 mai 2012 602 vizualizări
ACS Odorheiul Secuiesc - CSM Focşani, azi, orele 19.00, în al treilea meci al play-off-ului Ligii întai

Echipa de futsal CSM Focşani se află în faţa unei performanţe deosebite, calificarea între primele patru echipe din ţară. Echipa pregătită de Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică poate obţine azi o nouă victorie în faţa celor de la ACS Odorheiul Secuiesc, chiar dacă partida se va juca pe terenul harghitenilor. Scorul general este 1-1. Odorheiul a caştigat cu 4-3 partida disputată pe 1 mai, la Focşani. A fost un meci în care CSM-ul a ratat exasperant de mult, iar oaspeţii au profitat din plin de greşelile adversarilor. Focşănenii au plătit tribut şi programării mai puţin potrivite a jocului. Mulţi din suporteri au plecat la iarbă verde, profitand de zilele libere, iar tribunele Polivalentei au fost mai mult goale. După acest joc, foarte puţini au mai crezut că focşănenii pot întoarce soarta întalnirii. Cu toate acestea, focşănenii au caştigat cu 7-4 la Odorheiul Secuiesc, la capătul unui joc în care gazdele au condus cu 2-0 şi s-au văzut prea repede învingătoare. CSM a întors soarta meciului şi a arătat că poate face surpriza. Rămane de văzut ce se va întampla în jocul de azi, programat la orele 19.00.


„Se poate întampla orice, sunt două echipe valoric egale”


Antrenorul Petrache Gurguiatu a fost unul dintre puţinii care au mai crezut în calificarea focşănenilor după înfrangerea de la Focşani. „Cele două echipe sunt valoric egale. Totul depinde de forma de moment. Cred că şi jocul decisiv este deschis oricărui rezultat. Întalnirile dintre noi au fost foarte echilibrate în acest an şi decise pe final”, ne-a spus Gurguiatu. În acest an, în sezonul regulat, cele două echipe au oferit meciuri aproape identice. La Odorhei, focşănenii au condus cu 7-6, pană în ultimul minut, dar au ratat victoria. În retur, la Focşani, CSM a condus tot meciul, dar oaspeţii au revenit şi au preluat conducerea cu 7-6. Focşănenii au egalat în cele din urmă şi au stabilit scorul din tur, 7-7. Pentru jocul de azi cu ACS Odorheiul Secuiesc, cei doi antrenori se bazează pe următorii jucători: Borş, Olăraşu, Popa, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Chivu, Toader, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu şi Forcoş. În cazul în care partida din această seară se va termina la egalitate, se vor disputa două reprize de prelungire, a cinci minute fiecare. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare de la şase metri. Dacă vor obţine calificarea, focşănenii vor întalni în semifinale pe City’us Tg. Mureş, campioana Romaniei. Probabilitatea de a elimina o formaţie cu jucătorii de la echipa naţională, dar şi portughezi sau brazilieni este foarte mică. În aceste condiţii, focşănenii se gandesc la finala mică, care va avera loc la Tg. Mureş, în deschiderea marei finale. Focşănenii s-ar putea lupta pentru bronz cu învinsa din a doua semifinală, ce opune pe United Galaţi şi Spicom Sf. Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.