Sport

Green Team a produs surpriza ligii de minifotbal

Dan Chiriac
14 mai 2012 642 vizualizări
GS Mobile a ajuns în semifinale, deşi nu s-a bazat pe serviciile a trei jucători plecaţi în misiune în Afganistan

Green Team este performera sferturilor de finală la liga de minifotbal. Echipa condusă de Gabriel Cosma a eliminat ocupanta locului 2, Dr.GSM&Global Proiect după două jocuri în care nu au cunoscut înfringerea (2-1 şi 3-3).Jucătorii verzi au arătat că pot juca un fotbal de calitate şi au eliminat una dintre favorite. GS Mobile, condusă de George Ciobanu, a reuşit să se califice după derby-ul sferturilor de finală. Telefoniştii au trecut de 22 Grade în dublă manşă. După un prim succes cu 7-2, cei de la GS Mobile au pierdut returul doar cu 2-1. Jucătorii au dorit să dedice această calificare colegilor de echipă, care au evoluat în prima parte a competiţiei, după care au plecat în misiune în Afganistan.  Campioana en-titre,TMC, s-a impus fără emoţii în duelul cu Teomax (6-1 şi 2-2. Lidera campionatului,Voinţa Deep Serv s-a calificat în semifinale după o dublă victorie (5-1 şi 4-3) cu Elvi Trans. Vineri 1 iunie şi duminică 3 iunie vor avea loc semifinalele campionatului, urmand ca finala să se dispute duminică 10 iunie. În play-out s-au înregistrat rezultatele: Pantzer - Dedeman  2 - 5 (0-2) şi Ratcom - Flux Cafe  0 - 4 (0-3). Azi, la orele 20.00,  va avea loc şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi a Cupei Bergenbier la minifotbal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.