Sport

Microbistii sint asteptati la terase pentru regalul fotbalistic

Alex Smeu
10 iun 2006 859 vizualizări
Terasele si restaurantele vor fi luate cu asalt de iubitorii de fotbal

Febra Campionatului Mondial din Germania atinge punctul culminant in aceste zile, ieri debutind o noua editie a celui mai important regal fotbalistic de pe mapamond. Cele 32 de echipe aliniate la start se vor lupta in urmatoarele patru saptamini pentru rivnitul trofeu ce va fi disputat de competitoarele calificate la acest concurs. Aseara a avut loc meciul de deschidere dintre echipa gazda si Costa Rica, moment prielnic pentru microbisti sa-si ia telecomanda si berea in primire pentru a viziona "balul de deschidere". Cei care nu vor alege propriul televizor pentru a vedea disputele de la Mondial au la dispozitie terasele, restaurantele si barurile din Focsani. Aceste locatii au videoproiectoare sau televizoare, unde meciurile vor putea fi vizionate de catre iubitorii sportului rege. La terasa clubului Extrem va fi amenajat un spatiu special acoperit pentru acest eveniment fotbalistic, care va dispune de aproximativ 10 - 15 mese, de unde microbistii vor putea urmari meciurile CM. Totodata, stabilimentul mai dispune in interior si de doua televizoare la care, de asemenea, iubitorii fotbalului vor putea viziona Mondialele din Germania. Tot pe terasa discotecii Extrem, clientii vor putea servi celebra "bere la metru". Alta locatie unde microbistii pot urmari partidele CM este pizzeria "Cuptorul de Aur", care dispune de un televizor cu diagonala mare. "Am fost mereu pregatiti de evenimente fotbalistice. Datorita faptului ca televizorul va fi montat pe terasa de jos, care nu este acoperita, speram ca vremea sa fie favorabila", ne-a declarat Olimpia Racoreanu. Si la estaurantul "Arcada" ii asteapta pe microbisti, pentru care va amplasa saptamina viitoar e un videoproiector, dupa cum ne-a declarat unul din angajatii localului. De asemenea, in pubul "Full Moon" iubitorii fotbalului vor putea sa urmareasca jocurile de la CM 2006 pe un imens videoproiector, instalat in interior. Din pacate, suporterii romani nu vor putea sarbatori la aceasta editie eventualele victorii ale tricolorilor, Romania lipsind de la Mondialul german.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.