Sport

Pe primarul Bacinschi l-a apucat dragostea de fotbal în plină campanie electorală

Dan Chiriac
7 mai 2012 789 vizualizări
Edilul se va informa despre situaţia echipei CSM Focşani azi, într-o şedinţă ce va începe la stadion, la orele 10.30

Situaţia echipei de fotbal CSM Focşani este critică. Formaţia a ajuns pe ultimul loc în clasament, a cîştigat un singur meci în retur, a marcat doar două goluri, iar jucătorii nu sunt în stare să tragă un şut la poartă. Deşi nu a fost la niciun meci al echipei în acest sezon, primarul Decebal Bacinschi va veni azi la stadion pentru a discuta situaţia formaţiei, aflată în moarte clinică. Directorul clubului, Marian Rădulescu, dar şi preşedintele secţiei de fotbal, Gabriel Pădineanu, vor încerca să-i explice edilului motivele pentru care formaţia a ajuns într-o situaţie critică. Mai multe voci din rîndul echipei au susţinut că ar fi necesară şi o schimbare la nivelul băncii tehnice, dar preşedintele secţiei de fotbal, consilierul Gabriel Pădineanu, l-a susţinut în continuare pe Adrian Toma. Situaţia este identică cu cea din ultimele trei sezonae, dar diferenţa este că în acest an, jucătorii sînt la zi cu toate salariile.

Petreceri nocturne şi lipsă de la antrenamente


Mulţi dintre cei care au fost aproape de echipa de fotbal în acest campionat au acuzat conducerea clubului că nu a luat măsuri împotriva jucătorilor sau a băncii tehnice. Chiar dacă nimeni nu a dorit să comenteze oficial situaţia, mulţi suporteri au adus la cunoştinţa antrenorilor că o parte dintre jucători petrec nopţi întregi în baruri, unde consumă alcool sau joacă la păcănele. Aşa s-a ajuns în situaţia, ca unii dintre jucători să nu poată ajunge la antrenamentele de dimineaţă. De asemenea, unii jucători tineri au avut curajul să sară la bătaie la colegii lor mai epxerimentaţi. Toată lumea fotbalului se întreabă de ce clubul CSM Focşani 2007 nu a luat măsuri financiare împotriva jucătorilor care au călcat pe bec. Chiar dacă salarile sînt mici, de 600 -800 de lei, părerea generală este că unii jucători nu merită nici măcar aceşti bani.

Liga a treia sau a patra?
Conducerea clubului va căuta soluţii pentru a salva echipa de la retrogradare. Rămîne de văzut dacă primarul Bacinschi va reuşi ceva în acest sens, sau totul va fi doar o vizită electorală. Oficialii clubului au luat pentru prima dată în calcul ideea retrogradării în liga a patra. Conform planului, echipa ar urma să fie reconstruită din temelii, iar obiectivul imediat ar fi promovarea în liga a treia. Ar fi totuşi o ruşine pentru un municipiu reşedinţă de judeţ să nu aibă măcar o echipă în primele trei divizii din ţară. Iar la Focşani acest lucru nu s-a întîmplat niciodată de cînd s-a înfiinţat echipa. Pentru a se salva de la retrogradare, CSM  ar avea nevoie de puncte în faţa unor echipe din prima parte a clasamentului, SC Bacău, CSM Rîmnciu Sărat sau Sporting Suceava. Iar marile speranţe s-ar putea lega de meciul direct cu Cetate Tg.Neamţ. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.