Sport

Meci bun, ratări multe, pronostic 2

Dan Chiriac
1 mai 2012 600 vizualizări
CSM Focşani - ACS Odorheiul Secuiesc 3-4 (2-3), în play-off-ul Ligii întîi de futsal

Echipa de futsal CSM Focşani a pierdut primul meci din cadrul play-off-ului Ligii întîi. Programarea meciului pe data de 1 mai nu a fost cea mai favorabilă pentru focşăneni, care nu au beneficiat de aportul multor spectatori, plecaţi probabil în vacanţă. Doar zece suporteri înfocaţi au ţinut să formeze o mică galerie, care şi-a încurajat formaţia pe tot parcursul meciului. În tribunele Polivalentei au luat loc aproape 200 de spectatori. Meciul s-a jucat pe 1 mai pentru că trebuia să fie televizat de Digi Sport. Televizarea a fost anulată, dar focşănenii nu au mai putut modifica ziua de disputare. Jucătorii focşăneni nu au început prea bine partida şi au primit repede gol. Sorin Popa a adus egalarea la mijlocul primei reprize după o lovitură de colţ. Chiar dacă au ratat mai multe ocazii de poartă, jucătorii CSM-ului au plătit tribut greşelilor din apărare. Oaspeţii au profitat din plin şi s-au distanţat pe tabelă la 3-1. Un joc ce părea la discreţia oaspeţilor, a fost echilibrat din nou în ultimul minut al primei reprize. Covaci a marcat după o fază prelungită de atac a focşănenilor. Repriza a doua a adus un joc echilibrat, cu faze la ambele porţi. Deşi au avut ocazia să egaleze şi să ducă meciul în prelungiri, focşănenii au pierdut în cele din urmă un joc în care au dat aproape totul. CSM Focşani a jucat cu Borş, Olăraşu, Popa, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Chivu, Toader, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu şi Forcoş. Al doilea meci dintre cele două formaţii se va disputa sîmbătă, la Odorhei. În cazul în care victoriile în cele două partide vor fi împărţite, atunci meciul decisiv pentru calificarea în semifinale va avea loc tot în Harghita, la o dată ce va fi stabilită ulterior. Chiar dacă au pierdut meciul, focşănenii au arătat că sînt o echipă puternică, care a realizat multe performanţe în ultimii doi ani. chiar dacă vor fi eliminaţi din play-off, focşănenii vor termina liga întîi pe poziţia a cincea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.