Sport

"Avem un culoar favorabil, putem ajunge în semifinalele Ligii întîi"

Dan Chiriac
27 apr 2012 488 vizualizări
Spune antrenorul echipei de futsal Petrache Gurguiatu

Echipa de futsal CSM Focşani se pregăteşte pentru primul meci din play-off-ul Ligii întîi. Triplul meci cu ACS Odorheiul Secuiesc ar putea aduce o nouă mare bucurie iubitorilor acestui sport din Focşani. Chiar dacă în faţa formaţiei CSM se va afla o formaţie care a cîştigat trei titluri naţionale, focşănenii sînt conştienţi că forma echipei harghitene a scăzut în ultimii ani. Primul joc dintre CSM Focşani şi ACS Odorheiul Secuiesc va avea loc pe 1 mai, de la orele 18.00, în Sala Polivalentă. Iniţial, meciul a fost programat pentru orele 20.00, dar ora a fost modificată după ce Digi Sport a decis să nu mai televizeze jocul. „Sîntem într-un moment în care toţi cei care se ocupă de această formaţie, dar şi jucătorii, trebuie să conştientizeze că putem face o mare performanţă. Noi ne-am atins obiectivul în acest an, clasarea pe locul cinci. Dar e păcat să nu profităm de culoarul favorabil pe care-l avem pentru a ajunge în semifinalele Ligii întîi. Şansele cu Odorheiul sînt 50-50. Totul depinde de forma de zi. Noi ne dorim să ne calificăm şi să aducem o nouă bucurie spectatorilor pe care îi aşteptăm în număr cît mai mare la sală”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. În vederea acestui meci, elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică au disputat două partide de verificare cu KTE Tg. Secuiesc. Joia trecută, la Focşani, cele două formaţii au terminat la egalitate, 5-5. Lunea trecută, cele două echipe s-au întîlnit la Tg. Secuiesc, iar scorul final a fost tot egal, 6-6. Pentru jocurile cu ACS Odorheiul Secuiesc, cei doi antrenori se bazează pe următorii jucători: Borş, Olăraşu, Popa, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Chivu, Toader, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu şi Forcoş. În ultimii doi ani, CSM Focşani a reuşit rezultate notabile în Cupa Romaniei.  În 2010, echipa de futsal a jucat finala Cupei Romaniei, pierdută, 4-6, cu City’us Tg. Mureş. Cele două formaţii s-au întîlnit ulterior şi în finala Supercupei Romaniei, cîştigată tot de mureşeni. În ediţia următoare, CSM Focşani a ajuns în semifinalele cupei, dar a dat tot de echipa din Tg. Mureş. Dacă vor trece de ACS Odorheiul Secuiesc, focşănenii se vor duela în semifinale tot cu mureşenii, într-o triplă cu un meci la Focşani şi două la Tg. Mureş. Intrarea la partida de marţi seara este liberă, iar organizatorii speră ca sala să fie plină, aşa cum s-a întîmplat la ultimele partide de pe teren propriu ale focşănenilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.