Sport

Clubul antrenorului de fotbal, la prima întrunire

Dan Chiriac
26 apr 2012 879 vizualizări
Antrenorii vor învăţa cum se antrenează copiii de la AC Milan

Comisia Tehnică  a AJF Vrancea a demarat un proiect intitulat “clubul Antrenorilor de fotbal din Vrancea. Iniţiativa i-a aparţinut preşedintelui comisiei tehnice, Viorel Paizan, inspirat de experienţa altor judeţe. Prima întîlnire a avut loc miercuri, în sala de şedinte a Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, partener al proiectului alături de AJF Vrancea. Proiectul constă în întîlniri săptămînale cu toţi antrenorii de fotbal din Vrancea cu licenţă.  Se vor ţine prelegeri teoretice şi practice, la stadionul “Florin Jelea” din Goleşti. Comisia tehnică va face programul acestor întîlniri cu o săptămînă înainte. Periodic vor fi şi invitaţi din afara judeţului, antrenori cu experienţă de liga întîi sau a doua. Pentru săptămîna viitoare,  Comisia Tehnică şi-a propus să facă un inventar al antrenorilor de fotbal din Vrancea şi a cluburilor unde antrenează. De asemenea, vor fi prezentate în power-point ultimele noutăţi ale academiei de fotbal copii şi juniori a celebrului club italian AC Milan, prezentate la congresul din luna martie 2012 care a avut loc la Porto (Portugalia). “Întîlnirile care vor avea loc în fiecare săptămînă, în fiecare zi de miercuri de la orele 18.30 se vor axa şi pe socializare, pe cunoaştere mai bună între antrenori, de schimburi de experienţă şi de ce nu, de crearea unei strategii comune a cluburilor de copii şi juniori de a face o selecţie şi o pregătire care să ridice substanţial nivelul fotbalistic al competiţiilor judeţene, dar şi de formare de jucători exponenţiali pentru echipele reprezentative de fotbal din Vrancea”, spune Viorel Paizan, preşedintele Comisiei Tehnice. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.