Sport

Daniel Fusaru, dublu campion european de karate

Dan Chiriac
25 apr 2012 1565 vizualizări
Acesta a obţinut şi un bronz în competiţia de la Chiajna

Sensei Daniel Fusaru este dublu campion european de karate. Acesta a obţinut medaliile la Campionatul European de karate shotokan, desfăşurat la Chiajna. Acesta s-a clasat pe locul întîi la kata echipe şi la kata echipe mixt seniori. De asemenea, Fusaru s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului la individual kata seniori. Fusaru, legitimat în prezent la Dinamo Bucureşti, şi-a demonstrat încă odată clasa şi a obţinut un rezultat notabil. Daniel Fusaru şi-a îmbunătăţit astfel palmaresul remarcabil, ce conţine zeci de medalii europene, mondiale sau naţionale. De altfel, Fusaru a obţinut medalii în fiecare an şi este o certitudine a performanţei în artele marţiale din Romania. Acesta este legitimat în prezent la Dinamo Bucureşti, unde a primit condiţii foarte bune de pregătire.

11 medalii la competiţia de la Chiajna

Vrancea mai are un campion european, Alexandru Palmă, de la CS Unirea Focşani, care s-a impus în proba de kata la juniori. La întrecerea de la Chiajna, Clubul Sportiv Kazumi Panciu a obţinut cinci medalii prin Grigoraş Anca Elena, Ciolan, Surugiu Maria Cristina, Crucianu Eduard, Tănase Mara. Sensei Daniel Fusaru a participat la aceasta competiţie importantă cu un lot format din 18 sportivi legitimaţi la CSM Focşani 2007 secţia arte marţiale şi CS Satori Focşani – karate club. CSM Focşani a obţinut 11 medalii la competiţia de la Chiajna. A doua ediţie a Campionatului European de karate SKDUN dar si a Cupei Europei pentru kohai a adunat la start sportivi din 25 de ţări, Ungaria, Bulgaria, Italia, Lituania, Letonia, Estonia, Franţa, Belgia, Polonia, Irlanda, Olanda, Danemarca, Elveţia, Cehia, Spania, Turcia, Ucraina, Moldova, Serbia, Azerbaidjan , Croaţia, Belarus, Bosnia , Rusia şi Romania. Campionatul European de karate SKDUN va putea fi urmărit azi, de la orele 14.30, pe Digi Sport 2 şi în reluare, mîine dimineaţă, de la orele 8.15, pe Digi Sport 3. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.