Sport

Un nou meci egal pentru echipa de futsal

Dan Chiriac
24 apr 2012 540 vizualizări
KTE Tg. Secuiesc - CSM Focşani 6-6, într-o partidă de pregătire u CSM Focşani susţine primul meci din play-off pe 29 aprilie

Echipa de futsal CSM Focşani a intrat în linie dreaptă cu pregătirile în vederea meciului din play-offul Ligii întîi. Aceasta va juca primul meci acasă, în compania celor de la ACS Odorheiul Secuiesc, pe 29 aprilie. Partida va avea loc în Sala Polivalentă şi va fi transmisă în direct de postul Digi Sport. În vederea acestui meci, elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică au disputat două partide de verificare cu KTE Tg. Secuiesc. Joia trecută, la Focşani, cele două formaţii au terminat la egalitate, 5-5. Echilibrul s-a menţinut şi în amicalul de luni seara. Cele două echipe s-au întîlnit la Tg. Secuiesc, iar scorul final a fost tot egal, 6-6. CSM Focşani a folosit în aceste partide întreg lotul de jucători. Borş, Olăraşu, Popa, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Chivu, Toader, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu şi Forcoş sînt jucătorii care vor încerca să se califice în semifinalele ligii întîi de futsal. Ar fi o nouă performanţă pentru sportul din Focşani, după ce timp de două sezoane, CSM Focşani a făcut minuni în Cupa Romaniei. După cum se ştie în 2010, echipa de futsal a jucat finala Cupei Romaniei şi Supercupa Romaniei, iar în 2011 a ajuns în semifinalele cupei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.