Sport

Intre Grecia si Rusia

Ziarul de Vrancea
23 apr 2012 532 vizualizări
Gruparea Olympiakos Pireu vrea să îl împrumute pe fotbalistul Bogdan Stancu de la Galatasaray, iar clubul din Istanbul consideră că o astfel de mutare ar fi posibilă, în cazul în care romanul nu va opta pentru o grupare din Rusia.

Potrivit cotidianului Posta, la Olympiakos evoluează în prezent sub formă de împrumut de la Galatasaray fotbalistul Colin Kazîm-Richards. Clubul elen vrea să renunţe la acesta şi să obţină în schimb serviciile lui Stancu. "Galatasaray nu priveşte negativ această ofertă şi în cazul în care Stancu nu va pleca la un club din Rusia împrumutul s-ar putea realiza", menţionează jurnalul turc. Bogdan Stancu este cel mai bun marcator al echipei Orduspor în sezonul 2011/2012, cu zece reuşite, fiind foarte apreciat pentru evoluţiile sale la echipa la care a fost împrumutat de Galatasaray la începutul campionatului.


Premiu pentru o copilă


Junioara Jaqueline Cristian a primit, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, un trofeu din partea Federaţiei Romane de Tenis pentru performanţa realizată la începutul acestui an cînd a cîştigat cel mai important turneu mondial dedicat jucătorilor sub 14 ani, Les Petits As. Trofeul i-a fost înmînat de fosta finalistă de la Roland Garros din 1977, Florenţa Mihai. La rîndul său, junioara i-a înmînat din partea FRT antrenorului Eugen Vătăşescu un premiu special pentru întreaga activitate. în vîrstă de 92 de ani, Eugen Vătăşescu este unul dintre cei mai longevivi antrenori romani, el oferind gratuit şi în prezent lecţii de tenis tinerilor jucători.


Licenţa face ravagii în Elveţia


Comisia de Licenţiere a Federaţiei Elveţiene de Fotbal (SFL) nu a acordat licenţa pentru 11 cluburi, din care patru din prima ligă, în principal din motive financiare, se arată într-un comunicat dat publicităţii ieri. Cluburile Young Boys, Servette FC, FC Sion şi FC Zürich pot face recurs în termen de cinci zile. Comisia de Licenţiere a SFL a stabilit criterii foarte severe pentru cluburi, în vederea sezonului 2012/13. De asemenea, Comisia nu a acordat licenţa pentru şapte cluburi din a doua ligă (FC Bienne, AC Bellinzona, FC Chiasso, Etoile Carouge, SC Kriens, FC Lugano şi FC Winterthour).


N-a rezistat nici o lună


Tehnicianul Alberto Malesani a fost demis de la Genoa, după înfrîngerea din meciul cu Siena, scor 1-4, ieri, în etapa a XXXIV-a a campionatului Italiei, fiind înlocuit cu Luigi De Canio, anunţă presa italiană.  În funcţie doar din 2 aprilie, Alberto Malesani , a mai pregătit Genoa de la începutul sezonului şi pînă în 22 decembrie 2011, cînd a fost demis după o înfrîngere cu Napoli, scor 1-6. Luigi De Canio a mai condus formaţia din Genova în 2003.  Meciul Genoa - Siena de duminică a fost întrerupt pentru aproximativ 50 de minute, după ce 0-4, au aruncat pe teren mai multe fumigene.


Van Persie, şef în Premiership


Atacantul Robin van Persie (Arsenal) a fost desemnat jucătorul anului în Anglia, duminică, la Londra, în cadrul unei gale organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti (PFA). Olandezul de 28 de ani a marcat deja 27 de goluri în Premier League în acest sezon, cel mai bun al său de la venirea la Arsenal în 2004. Kyle Walker (Tottenham) a primit trofeul de cel mai bun tînăr jucător. Echipa anului este următoarea: Joe Hart (Manchester City) - Kyle Walker (Tottenham), Vincent Kompany (Manchester City), Fabricio Coloccini (Newcastle), Leighton Baines (Everton) - David Silva (Manchester City), Yaya Toure (Manchester City), Gareth Bale (Tottenham), Scott Parker (Tottenham) - Robin van Persie (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United)


Prandelli la Inter?


Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, va prelua echipa Internazionale Milano din sezonul viitor, el fiind alegerea patronului Massimo Moratti, a anunţat, ieri, agenţia Calciomercato. Prandelli are contract cu federaţia italiană pînă în 2014, anul Cupei Mondiale din Brazilia, însă el este atras de propunerea de a prelua Inter, susţine Calciomercato.  În prezent, echipa Internazionale Milano este antrenată de Andrea Stramaccioni, fost tehnician la echipa de tineret a clubului milanez, însă acesta ar urma să fie înlocuit la finalul sezonului. 


Ultimul maraton


O participantă în vîrstă de 30 de ani la maratonul de la Londra, competiţie desfăşurată duminică, a murit după ce s-a prăbuşit pe ultima porţiune a cursei, au anunţat organizatorii. "O femeie în vîrstă de 30 de ani s-a prăbuşit în zona Birdcage Walk şi deşi i s-au acordat imediat îngrijiri medicale, în această după-amiază s-a confirmat decesul ei. Organizatorii maratonului ţin să transmită sincere condoleanţe familiei şi prietenilor decedatei. Nu vom mai da alte detalii privind acest incident tragic pînă cînd rudele vor fi anunţate şi va avea loc o identificare oficială. Gîndurile noastre sînt alături de familie, în această perioadă dificilă", se arată într-un comunicat al organizatorilor competiţiei. Acesta este al zecelea deces din istoria maratonului de la Londra, competiţie a cărei primă ediţie a avut loc în 1981. Cinci dintre decesele anterioare au fost cauzate de probleme cardiace pe care competitorii nu aveau idee că le au, iar patru au venit ca urmare a unor boli coronariene grave. Ultimul deces de la maratonul de la Londra, înaintea celui de astãzi, a fost înregistrat în 2007, persoana care a murit fiind un instructor de fitness în vîrstã de 22 de ani.


La spital, la Havelange


Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, l-a vizitat pe João Havelange la spitalul Samaritano din Rio de Janeiro, unde predecesorul său la şefia FIFA este internat din 18 martie. În cadrul acestui voiaj privat, Joseph Blatter s-a dus alături de fiica sa, Corinne, la Joao Havelange, spitalizat de o lună în stare gravă. El urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la glezna dreaptă. Joseph Blatter s-a mai întîlnit, la Rio de Janeiro, cu preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), José Maria Marin, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Comitetului de Organizare, şi cu Marco Polo Nero, membru al Comitetului Executiv al FIFA.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.