Sport

Finala asteptata, sau cea neasteptata?

Ziarul de Vrancea
23 apr 2012 522 vizualizări
Astăzi şi mîine, de la ora 21:45, au loc partidele retur din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, transmise de TVR 1: Barcelona – Chelsea şi Bayern München – Real Madrid

Cei mai mulţi dintre iubitorii fotbalului de pe mapamond aşteaptă “El Clasico” transpus în finala Ligii Campionilor de la München. Însă nici Barcelona, nici Real Madrid nu sînt calificaţi încă şi este de presupus că nici Chelsea şi nici Bayern nu se vor da la o parte pentru a satisface doleanţele celor îndrăgostiţi de galactici, sau de extratereştri. Săptămîna trecută, cu adevăratul “Clasico” în minte, cele două superechipe spaniole au pierdut primele manşe şi îşi aşteaptă adversarii cu mînie în templele lor de pe “Nou Camp” şi “Santiago Bernabeu”. Fireşte, înfrîngerile la limită sînt recuperabile, dar Barcelona a pierdut cu 0-1, iar Real cu 1-2 şi partidele se joacă, cu un plus de şansă pentru Real, datorită golului înscris în deplasare. Suporterii din Barcelona şi Madrid aşteaptă ca idolii lor să măture pe jos cu îndrăzneţii lor adversari, însă nu va fi uşor. Un gol înscris de Chelsea pe “Nou Camp” ar însemna o lovitură grea pentru elevii lui Guardiola, care vor trebui să înscrie trei. Ori tocmai măreaţa Barcelona a dovedit în ultimele două partide sterilitate în atac deşi, slavă Domnului, echipa geme de la mijloc în sus de pasatori şi de marcatori. Nici Real nu va fi scutită de probleme, dacă va primi gol de la Gomez sau Ribéry, astfel încît cele două meciuri sînt aşteptate cu multă nerăbdare de către toată suflarea fotbalistică  a lumii.  Unii sînt îndrăgostiţi de Messi, alţii de Cristiano Ronaldo, dar nici un Drogba sau un Robben, nu sînt de ici, de colo.
Chiar în condiţiile rezultatelor din tur, finala Barça – Real este cea mai plauzibilă. Dar chiar dacă va ieşi un meci Chelsea – Bayern, spectacolul fotbalistic nu va fi în pierdere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.