Sport

Doua meciuri se joaca pe stadionul "Milcovul"

Dan Chiriac
17 apr 2012 630 vizualizări
CSM Focşani - CSMS Iaşi, la juniori A, azi, de la ora 12.00, şi CSM Focşani - ACS Ceahlăul Piatra Neamţ 05, juniori B, de la ora 14.00

Juniorii republicani de la CSM Focşani vor disputa azi două partide, în cuplaj, pe stadionul „Milcovul”. Cele două jocuri contează pentru faza a doua a campionatului naţional şi vor începe la orele 12.00 şi 14.00. Juniorii A vin după o victorie spectaculoasă obţinută la Vaslui. Juniorii CSM-ului s-au impus cu 2-0 în partida disputată pe terenul LPS din Vaslui. Golurile întîlnirii au fost reuşite de Pasăre şi Stratulat. Cei doi sînt componenţi ai formaţiei de juniori B. În jocul de azi cu CSM Iaşi, antrenorul Daniel Bănică ar putea folosi şi o parte din jucătorii de la prima echipă. Antrenorul focşănenilor ar putea trimite pe teren următorii jucători: Trifan – Adrian Bratu, Mălău, Ioniţă Baltag – Tîlvăr, Stratulat, Preda – Mihăescu, Pasăre, Croitoru. Juniorii B, pregătiţi de Puiu Oprişan fac parte din play-out-ul campionatului naţional. Focşănenii întîlnesc pe teren propriu pe Ceahlăul 05 Piatra Neamţ şi pornesc cu prima şansă în faţa unei echipe pe care au învins-o în sezonul regulat. Cele două partide vor fi conduse de o brigadă din Buzău, formată din Ionel Vizireanu, Mihai Coşconea, Ionel Grama şi Georgian Dima. O brigadă din Focşani va oficia azi la alte partide din cadrul campionatului naţional al juniorilor republicani. Alin Samoilă, Mihai Gică, Ionuţ Paraschiv şi Cristi Voicu au fost delegaţi la partidele LPS Iaşi – Sporting Vaslui, la juniori A şi LPS Iaşi – LPS Suceava, la juniori B. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.