Sport

Handbaliştii se pregătesc fără doi jucători pentru meciul din Capitală

Dan Chiriac
17 apr 2012 575 vizualizări
Echipa de handbal seniori CSM Focşani se pregăteşte pentru o nouă partidă din cadrul Diviziei A. Focşănenii au avut două săptămîni de pauză şi au disputat totodată restanţa din etapa a doua a returului cu Municipal Călăraşi

. Antrenorul Lucian Tucan are probleme în alcătuirea echipei pentru jocul cu Universitar Ştiinţa Bucureşti, care va avea loc duminică, de la orele 11.00, în Capitală. Iulian Neaţă, accidentat în prima repriză a meciului de la Călăraşi, este incert pentru jocul de duminică. Acesta a acuzat intrarea dură a unui adversar în partida de la Călăraşi şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Din lotul CSM-ului lipseşte şi Gabriel Maftei. Extrema focşănenilor s-a accidentat grav în partida cu HCM Vaslui şi va lipsi mai mult timp, acuzînd o lovitură la genunchi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.