Sport

LPS Focşani are două echipe calificate la turneul final

Dan Chiriac
13 apr 2012 1061 vizualizări
Echipele U 17 şi U 19 şi-au asigurat prezenţa între cele mai bune din ţară

Rugbyul focşănean a primit un cadou frumos de Paşti. După ce joi echipa sub 17 ani s-a calificat la turneul final al campionatului naţional U 17, ieri a fost rîndul juniorilor mari să obţină accesul la faza finală. Acest lucru s-a realizat fără joc. Înaintea ultimelor două etape, focşănenii aveau un punct avans în faţa celor de la CSS Unirea Iaşi. Ieşenii nu puteau recupera diferenţa decît în cazul unui rezultat favorabil la Bîrlad. Meciul s-a jucat ieri la prînz, iar gazdele s-au impus cu 26-7. Rezultatul este cel aşteptat de focşănenii, care în aceste condiţii şi-au păstrat avantajul în clasament faţă de ieşenii. În ultima rundă, CSS Unirea Iaşi joacă în deplasare cu Metrorex, dar rezultate cu bucureştenii nu contează în clasament. Echipa sub 19 ani ajunge din nou la turneul final, care va avea loc la Bucureşti între 29 aprilie – 5 mai pe stadionul “Arcul de Triumf”. Pînă atunci, LPS Focşani va juca ultimele două partide din sezonul regulat cu Metrorex – miercuri 18 aprilie şi cu CSS Bîrlad. Rugbiştii pregătiţi de Romică Păun şi Viorel Ion vor încerca să obţină un rezultat cît mai bun, după ce anul trecut au devenit vicecampioni naţionali. Focşănenii au posibilitatea să meargă la turnneul final şi cu echipa sub 16 ani. Astfel, LPS Focşani are nevoie de victorie în partidele cu CSS Tecuci pentru a-şi asigura calificarea în faza următoare a campionatului. Staful tehnic a fost format din antrenorii Viorel Ion, Romeo Păun şi Valentin Busuioc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.