Sport

Juniorii şi-au luat revanşa la Vaslui

Dan Chiriac
13 apr 2012 673 vizualizări
Echipa de juniori A de la CSM Focşani şi-a luat revanşa în faţa echipei FC Vaslui,după înfrîngerea "mincinoasă” din tur. În urmă cu trei săptămîni, la Focşani,

Elevii lui Daniel Bănică au ratat ocazie după ocazie, dar au cedat în cele din urmă în urma unui gol primit din penalty, în minutele de prelungire. Scorul de atunci a fost răzbunat joi după-amiază, cînd juniorii CSM-ului s-au impus cu 2-0 în partida disputată pe terenul LPS din Vaslui. Golurile întîlnirii au fost reuşite de Pasăre şi Stratulat. Cei doi sînt componenţi ai formaţiei de juniori B, dar au confirmat din plin trecerea la formaţia mai mare ca vîrstă. CSM nu s-a putut baza la Vaslui pe serviciile mai multor jucători, reţinuţi în lotul primei echipe de antrenorii Adrian Toma şi Aurel Pastia. Antrenorul focşănenilor s-a declarat mulţumit de jocul echipei. CSM a jucat cu: Trifan – Adrian Bratu, Mălău, Ioniţă Baltag – Tîlvăr, Stratulat, Preda – Mihăescu, Pasăre, Croitoru (70 Popa). Următorul meci al focşănenilor este programat săptămîna viitoare, pe teren propriu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Banica Daniel, acum 4388 zile, 6 ore, 7 minute, 52 secunde
scorul exact a fost de 3-0 pentru CSM Focsani golul trei fiind marcat de Mihaescu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.