Sport

Prelungiri şi penalty-uri în Cupa Romaniei

Dan Chiriac
13 apr 2012 4754 vizualizări
S-au stabilit cele opt echipe calificate în sferturile de finală a fazei judeţene

Partidele din cadrul optimilor de finală a Cupei Romaniei au fost foarte echilibrate. Unele dintre dispute au avut nevoie de prelungiri şi chiar lovituri de departajare pentru a-şi stabili învingătoarea. Cel mai echilibrat duel a avut loc la Gugeşti, acolo unde echipa locală, Victoria, a dat piept cu Flacăra Urecheşti. Cele două echipe s-au întrecut în ratări şi nu au reuşit să marcheze în primele 90 de minute de joc. Gazdele au deschis scorul în minutul 98, dar oaspeţii au egalat cinci minute mai tîrziu. Departajarea s-a făcut în cele din urmă la loviturile de la 11 metri. Oaspeţii au fost mai precişi şi au obţinut calificarea în faza următoare. FC Mărăşeşti s-a detaşat în prelungiri de Unirea Ţifeşti. După primele 90 de minute de joc, cele două echipe se aflau la egalitate 1-1. Derby-ul optimilor s-a încheiat cu un scor neaşteptat de mare. Şoimii Internaţional Mirceşti a condus cu 1-0, după golul lui Burcăcel, pe Energia Vulturu. A fost doar un foc de paie, pentru că echipa pregătită de Orlando Şerbănică a revenit şi a marcat de cinci ori. Vulturu şi-a permis să rateze şi un penalty în finalul jocului. În ultimele minute jucătorul oaspeţilor, Emil Burcăcel, a fost eliminat, după ce l-a înjurat pe arbitru asistent. Voinţa Cîrligele s-a impus al scor de neprezentare cu Unirea Milcovul după hattrick-ul reuşit de Ionuţ Istrate. FCM Adjud merge la rîndul său în turul următor după ce a trecut de Voinţa Slobozia Ciorăşti. Performera cupei de pînă în acest moment, formaţia de liga a cincea, Voinţa Răstoaca, nu a putut ţine piept celor de la Viitorul Homocea şi a cedat cu 9-2. Aseară s-au desfăşurat ultimele două partide ale competiţiei. Naţional Goleşti – Avîntul Jariştea şi Voinţa Odobeşti – Dinamo Tătăranu. (Dan CHIRIAC)
Rezultate:
Foresta Gugeşti – Flacăra Urecheşti 4-5 după penalty-uri
FC Mărăşeşti – Unirea Ţifeşti 2-1 după prelungiri
Voinţa Cîrligele – Unirea Milcovul 3-0
Viitorul Homocea- Voinţa Răstoaca 9-2
Energia Vulturu – Şoimii Mirceşti 5-1
Naţional Goleşti – Avîntul Jariştea
Dinamo Tătăranu – Voinţa Odobeşti
FCM Adjud – Voinţa Slobozia Ciorăşti 1-0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.