Sport

Au apărut şi medalii la naţionalele de atletism

Dan Chiriac
2 apr 2012 935 vizualizări
Atleţii vrînceni au reuşit să obţină şi medalii în ultima zi a campionatelor naţionale de copii. Competiţia a avut loc în sala din cadrul Complexului Naţional “Lia Manoliu” din Bucureşti. Cel mai bun rezultat l-a obţinut Eduard Nelu Stoica, de la CS Unirea, care a cîştigat proba de săritură în lungime

Acesta a sărit 4.61 metri. Sportivul este pregătit de Rodica Pendus. Alexandru Mario Dobrescu, antrenat de profesorul Gheorghe Catrinescu, la CSS Adjud, a urcat pe treapta a doua a podiumului în proba de 40 de metri. Acesta a terminat cursa cu timpul de 6.53. “Este un rezultat foarte bun. Ne aşteptam la o medalie, dar una de bronz. Este cu atît mai bine cu cît a reuşit să urce un loc mai sus”, ne-a spus Gheorghe Catrinescu. Sportivii vrînceni au obţinut şi alte clasări meritorii. Ştafeta de la Liceul cu Program Sportiv s-a clasat pe poziţia a patra. Tot aproape de primele locuri s-a situat şi Alexandra Banciu în proba de 200 de metri. Locul cinci a fost obţinut de adjudeanca Mădălina Bîndac, la aruncarea greutăţii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4395 zile, 14 ore, 17 minute, 1 secunda
Ma asteptam sa vad si o fotografie a campionului
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.