Sport

Meci între două rivale în Cupa Romaniei

Dan Chiriac
28 mar 2012 709 vizualizări
Cîrligele - Coteşti, un meci care a născut mereu tensiuni, se va juca sîmbătă de la orele 16.00

Ieri, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul fazei judeţene a Cupei Romaniei. Cele patru bile care au intrat în urnă au cuprins numele formaţiilor calificate. Voinţa Răstoaca, Podgoria Coteşti, Voinţa Cîrligele şi ASS Victoria Pufeşti se vor lupta pentru a se califica în faza următoare, unde vor intra în competiţie şi formaţiile de Liga a cincea. Extragerea bilelor a adus un meci între două mari rivale, Voinţa Cîrligele şi Podgoria Coteşti. Formaţiile din cele două comune vecine au oferit de fiecare dată dueluri foarte aprinse, iar incidentele, chiar dacă de cele mai multe ori minore, nu au lipsit. Ambele echipe se luptă în acest an pentru promovare în Superligă. Conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea a luat deja primele măsuri pentru a evita orice fel de incident la acest meci. Jandarmeria Vrancea şi Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Vrancea au  fost solicitate pentru a lua toate măsurile pentru e evita conflicte între jucătorii celor două echipe, dar şi între spectatorii din cele două comune vecine. Un meci mult mai liniştit se anunţă a fi cel de la Răstoaca. Formaţia locală, Voinţa, va primi replica celor de la ASS Victoria Pufeşti. Ambele întîlniri se vor desfăşura sîmbătă, de la orele 16.00. Comisia Judeţeană de Arbitri Vrancea va anunţa azi brigăzile de arbitri care vor oficia la cele două partide. Meciurile se vor juca pe terenul echipelor mai slab clasate. Baremul de arbitraj, în valoare de 240 de lei, se va plăti jumătate-jumătate, înainte de startul partidelor. Dacă la finalul celor 90 de minute de joc scorul va fi egal, se vor juca două reprize de prelungire a cîte 15 minute. Dacă şi după acestea, egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare, de la 11 metri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.