Sport

O repriză cu ratări, alta numai goluri

Dan Chiriac
25 mar 2012 732 vizualizări
CSM Focşani -ClujanaCluj 8 -2 (0-0), în etapa a 13-a a Ligii întîi de futsal

Echipa de futsal CSM Focşani a cîştigat ultimul meci jucat pe teren propriu, în sezonul regulat, în Liga întîi de futsal. Focşănenii au făcut două reprize diferite, una în care au ratat foarte mult şi una în care s-au dezlănţuit şi au marcat gol după gol. Pe final, antrenorii Petrache Gurguiatu şi Orlando Şerbănică şi-au permis chiar să introducă pe teren rezervele de lux, care au punctat la rîndul lor în poarta clujenilor. Prima repriză a meciului a fost plină de ratări astfel încît la cabine s-a intrat cu un scor alb. Covaci a punctat primul în minutul 25, determinîndu-i pe oaspeţi să scoată portarul. Deşi au jucat în superioritate numerică, clujenii nu au reuşit prea mult. Tactica aleasă de antrenorul clujenilor s-a dovedit “falimentară” iar Săraru a dus scorul la 2-0 în minutul 27. Cîmpean a dat speranţe oaspeţilor, iar Sutbu a egalat în minutul 32. Bucuria oaspeţilor nu a durat decît cîteva secunde. Chivu a punctat cu un şut plasat şi a readus echipa focşăneană în avantaj. Apoi, oaspeţii s-au descoperit total iar Curteanu a marcat de două ori cu poarta goală în minutele 35 şi 36. Toader a dus scorul la 6-2 după ce a transformat o lovitură de la şase metri. Covaci 39 şi Alecsandrescu 40 au marcat ultimele goluri ale reprizei. “După cele două înfrîngeri cu Spicom şi Deva, am reuşit să ne revenim şi să cîştigăm jocurile cu Galaţiul şi cel cu Clujul. Am dovedit că putem învinge orice echipă atunci cînd jucăm la adevărata valoare. Băieţii au arătat în repriza a doua o formă deosebită şi au dejucat perfect tactica oaspeţilor care au jucat în superioritate numerică”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. CSM Focşani a jucat cu: Borş, Olăraşu, Chivu, Covaci, Curteanu, Forcoş, Ungureanu, Alecsandrescu, Săraru, Toader. A lipsit Ilaş, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Oaspeţii i-au avut pe teren pe Sălăjean, Tătar, Cioară, Nicoară, Tamaş, Cîmpean, Grigoraş, Incze, Sutbu, Barta, Kacso, Olar. În utlima etapă a sezonului regulat, CSM Focşani va juca în deplasare cu Inter Telliu Braşov. Focşănenii vor termina cel mai probabil campionatul pe locul cinci şi vor juca în play-off cu ACS Odorheiul Secuiesc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.