Sport

Juniorii debutează pe teren propriu, în play-off

Dan Chiriac
21 mar 2012 635 vizualizări
CSM Focşani - FC Vaslui, azi, orele 12.00, pe stadionul „Milcovul”, în campionatul naţional al juniorilor A

Play-off-ul campionatului naţional al juniorilor A programează azi, de la ora 12,00, pe „Milcovul 2”, partida dintre CSM Focşani şi Sporting Vaslui.  În prima etapă a fazei a doua a campionatului, ambele echipe au cedat partidele disputate. În aceste condiţii, meciul de azi este decisiv pentru ambele combatante. Un rezultat de egalitate ar avantaja mai mult formaţiile care compun seria de şase a play-off-ului. Fotbaliştii focşăneni vor încerca să se revanşeze după înfrîngerea de la Botoşani, dar misiunea lor nu va fi deloc uşoară. De la prima echipă nu au fost opriţi în lot decît Trifan şi Tîlvăr. Restul jcuătorilor ce au vîrsta pentru a juca şi la juniori nu vor putea evolua în meciul de azi fiind reţinuţi de antrenorii Adrian Toma şi Aurel Pastia pentru jocul de mîine, din Liga a treia, dintre ABC Stoicescu şi CSM Focşani. În prima etapă, CSM Focşani a pierdut cu 0-2 la Botoşani, iar Sporting Vaslui  a fost întrecută cu 3-1 la Piatra Neamţ de Ceahlăul. Partida de pe Milcovul va fi arbitrată de Florin Aurelian Macovei, Daniel Vlase, Răzvan Bedreagă - din Galaţi. Rezervă este Dorin Burloiu, tot din Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.