Sport

Bacauanii au cistigat datorita plombelor

Alex Smeu
25 mai 2006 682 vizualizări
Sase titulari veniti de la Divizia A au avut de infruntat jucatorii lui Pastia

Energia Vulturu a pierdut la Bacau dupa o prima repriza pe care a controlat-o teritorial si in care s-a aflat de trei ori la un pas de a marca. De fiecare data, insa, jucatorii lui Pastia au ratat tinta si i-au exasperat pe cei de pe banca tehnica, insa si pe suporterii focsaneni veniti la meci. De partea cealalta, gazdele au beneficiat de experienta acumulata de sase jucatori ai primei divizionare, trimisi sa ajute formatia lui Penoff. Daca nu i-ar fi avut in teren, FCM-ul n-ar fi cistigat, poate, niciodata in fata Energiei. Ignatescu, Isac, Tanase, Neagu, Doltea si Dornescu au jucat titulari in Divizia A in multe partide si acest lucru s-a observat cu usurinta. Paradoxal, poate, golurile gazdelor au venit abia in urma unor erori mari de marcaj ale apararii noastre, dar la finalizare tinara speranta de doar 19 ani, Neagu, nu a gresit tinta. Energia a cazut fizic in repriza secunda, cind n-a mai putut sa tina mingea in linia mediana, cedind astfel "mijlocul" terenului. Andrei, Nichifor, Ungureanu, Bucataru (in repriza a 2-a) si Toader au fost de nerecunoscut, astfel ca misiunea noastra la Bacau s-a ingreunat.

La meci au mai asistat Cristi Popovici (antrenorul lui FCM Bacau), Florin Lovin (Steaua), Ghita Poenaru (antrenorul lui CFR Pascani), dar si Marius Bodoc, care lucreaza in Bacau dupa ce a renuntat la fotbal. Notele jucatorilor nostri pentru meciul de la Bacau:

u Cr. Ionel 7 - F. Stanciu 7, V. Craciun 6, I. Andrei 5, L. Nichifor 5 (78 E. Burcacel) - M. Ungureanu 5 (46 E. Chivu 6), O. Bucataru 6, P. Ioan 6, F. Sararu 6 - G. Cirjan 6 (78 M. Predoiu), V. Toader 5.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.