Sport

Energia Vulturu a invins Energia II Vulturu

Cristi Irimia
15 mar 2005 772 vizualizări
Vineri, divizionara C va evolua la Rm. Sarat, impotriva Olimpiei, in etapa a 14-a.

Divizionara C pregatita de Petrache Gurguiatu si Vasile Feraru a trecut categoric de «satelitul» Energia II Vulturu, intr-un joc-scoala desfasurat in urma cu doua zile. "Nici nu stiu cit a fost scorul. 13 sau 14 la 1. Oricum au fost si goluri din ofsaid", a spus antrenorul Gurguiatu. Acesta a precizat ca asteapta sa vada ce jucatori va primi de la Unirea pentru meciul de vineri de la Rm. Sarat, cu Olimpia, din prima etapa a returului Diviziei C (seria a 2-a). "In functie de jucatorii pe care ni-i va da Ionel Augustin, voi alcatui lotul de 18. Din pacate, n-am avut nici un meci mai tare de pregatire, insa vom incerca sa ne salvam de la retrogradare", a adaugat Gurguiatu.

Iata care au fost echipele folosite in jocul-scoala de alaltaieri:

u Energia Vulturu: Manuel Ivanciu, Vasile Lazar - portari; Liviu Nechifor, Valentin Toader, Viorel Craciun, Ionut Vasile, Alexandru Vrabie, Ionut Popa, Dorinel Popa, Florin Stanciu, Petrica Ioan, Marius Patrascu, Stefan Dinu, George Petrisor, Daniel Burcacel, Adrian Epure - jucatori de cimp.

u Energia II Vulturu: George Craciun - portar; Sorin Alexandrescu, Adrian Fusaru, Mihai Boghean, Ionut Popa, Virgil Argeseanu, Lucian Coseriu, Iulian Iacob, Vasile Damian, Cristian Ion, Liviu Macovei, Emil Crihana, George Grigoras, Petrica Gheorghita, Vasile Petcu, Eugen Grigoras - jucatori de cimp.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.