Sport

SMS-Sportiv:Energia Vulturu îşi face echipă satelit

Dan Chiriac
20 mar 2012 1224 vizualizări
Echipa Energia Vulturu va avea echipă satelit. Mai mulţi sponsori locali au decis să înfiinţeze o nouă formaţie, care intenţionează să participe în Liga a cincea, chiar din primăvara acestui an

Biroul Executiv al AJF Vrancea urmează să decidă dacă echipa din Vulturu va putea să-i ia locul în competiţie echipei Publimax Vrîncioaia. Echipa din munţii Vrancei se va retrage cel mai probabil din campionat, după ce patronul său Ionel Cobzaru, a decedat într-un accident rutier produs în urmă cu mai bine de două săptămîni. Energia 2 Vulturu va intra în campionat cu un singur punct şi va juca ultimele trei partide din sezonul regulat, dar şi întîlnirile din play-out. (D.C.)

Arbitri rechemaţi la testări şi ameninţaţi cu excluderea

Arbitrii vrînceni vor participa la începutul lunii aprilie la o nouă testare care va avea loc la Piatra Neamţ. Alin Samoilă va susţine probele fizice, în timp ce colegii săi, Mihai Gică şi Ionuţ Paraschiv vor da şi testarea teoretică. Pînă în acest moment, arbitrii vrînceni nu au fost delegaţi la nici o partidă din sezonul de primăvară. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca delegările arbitrilor să fie secrete. Deja, conducerea arbitrajului a postat un comunicat de presă de atenţionare pentru toţi cei care urmează să fie delegaţi la meciurile din primele trei ligi. „Vă facem cunoscut că delegările dumneavoastră la jocuri sînt confidenţiale. Comunicarea lor către alte persoane, indiferent de funcţiile pe care le deţin, constituie o încălcare a regulamentului şi poate atrage de la sine excluderea din arbitraj”, este avertizarea transmisă de Ion Crăciunescu arbitrilor din ţară. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.