Sport

SMS-Sportiv: Rugbiştii au pierdut meciul cu Metrorexul

Dan Chiriac
18 mar 2012 522 vizualizări
Echipa de rugby sub 19 ani de la LPS Focşani a pierdut primul meci din cadrul Superligii. Focşănenii au cedat cu 29-3 în faţa celor de la Metrorex

Jocul celor de la LPS l-a nemulţumit pe antrenorul Viorel Ion, care avea alte ateptări de la elevii săi. În ciuda eşecului, şansele de calificare la turneul final rămîn intacte. “Am făcut o repriză foarte bună şi am încheiat cu 3-10 în faţa unei selecţionate. Metrorex nu este o echipă ci o selecţionată a celor mai buni jucători din capitală. Am sperat ca jucătorii mei să profite de o conjunctură favorabilă, ţinînd cont că e prima etapă şi joacă pe teren propriu. Acum importantă este dubla manşă cu Iaşiul. Mergem acolo să ne jucăm şansa. Le-am spus jucătorilor că avem trei variante. Să cîştigăm, să facem egal sau să pierdem la o diferenţă mică pe care să o recuperăm la Focşani”, ne-a spus antrenorul Viorel Ion. (D. C.)

Judoka, locul cinci în Divizia A


Echipele de judo seniori de la CSM Focşani 2007 au obţinut clasări meritorii la turneul Diviziei A desfăşurat la Iaşi. Fetele au obţinut poziţia a cincea, loc ocupat la final şi de băieţii de la CSM. “Este un rezultat bun. Ambele echipe sînt pe locul cinci în Divizia A, lucru care nu poate decît să ne bucure”, ne-a spus antrenorul Stănică Grosu. (D.C.)
Baschetbaliştii au luat locul nouă pe ţară
Echipa de baschet sub 15 ani de la LPS Focşani a obţinut cinci victorii în turneul final naţional pentru locurile 9-20, desfăşurat la finalul săptămînii trecute la Gheorghieni. Focşănenii au cîştigat toate partidele disputate şi s-au clasat la final pe poziţia a noua. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.