Sport

Huliganii din fotbalul judeţean pot ajunge după gratii

Ziarul de Vrancea
18 mar 2012 916 vizualizări
Delegaţii echipelor participante la Adunarea Generală a AJF Vrancea au fost informaţi despre noua lege de combatere a violenţei pe stadioane

Delegaţii echipelor de fotbal de judeţ au participat sîmbătă la Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal care s-a desfăşurat la Căminul Cultural din Goleşti. Preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, a ţinut să precizeze că forul pe care-l conduce va continua să organizeze evenimentele în comunele unde există echipe de fotbal. După ce în luna decembrie, AJF a organizat Gala Fotbalului la Suraia, acum, Adunarea Generală s-a desfăşurat la Goleşti. „Orice localitate care vrea să organizeze astfel de evenimente va avea sprijinul nostru”, a preiczat Dumitru. Subcomisarul Zorel Burlan de la IPJ Vrancea şi căpitanul Silviu Codreanu de la Jandarmerie au prezentat celor prezenţi Legea 10, care completează Legea 4, privind combaterea violenţei pe stadioane. „Pătrunderea în incinta terenului de joc e infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea. De asemenea, în lege termenul de stare de ebrietate a fost schimbat cu cel de stare de beţie, cea ce presupune şi consumul de droguri uşoare sau plante etnobotanice. Trebuie să aveţi grijă ca oamenii aflaţi într-o asemenea stare să nu fie prezenţi pe stadioane”, au transmis oamenii legii delegaţilor. Preşedintele AJF a prezentat şi proiectul revitalizării fotbalului juvenil, care propune organizarea campionatului municipal, dar şi o ligă a satelor. Cei 29 de delegaţi prezenţi la şedinţă au aflat programul play-off-ului Ligii a patra, dar şi sistemul de desfăşurare a sezonului de primăvară. Echipele din superligă şi-au ales şi un reprezentant în Biroul Executiv. Lucian Balaci, de la Voinţa Odobeşti, a fost singura propunere, acceptată cu unanimitate de voturi. Reprezentanţii echipelor au fost informaţi că vor trebui să completeze o nouă cerere de afiliere, conform noului Statul al AJF Vrancea. De asemenea, s-a stabilit ca legitimarea jucătorilor sub 16 ani să se facă doar cu acordul părinţilor sau a reprezentantului legal. La Adunarea Generală s-a aprobat şi afilierea echipelor de juniori Prosport Focşani şi AS Covaci Junior Focşani. Trezorierul Daniellete Iorga a prezentat raportul financiar pe 2011. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.