Sport

Orient House se luptă pentru trofeu cu Hunters

Dan Chiriac
16 mar 2012 1037 vizualizări
Finalele de la Cupa Fair-Play au loc la Sala Polivalentă. Azi, de la orele 16.30, se va juca finala mică, Poliţia-Soveja, iar de la orele 18.00 finala mare, Hunters- Orient


Ultimul act al întrecerii va opune două formaţii care au dominat competiţia desfăşurată timp de trei luni. Orient House, formaţia patronată de omul de afaceri Ştefan Chelmuş, care nu a ezitat să intre şi în teren, a învins în toate partidele jucate în turneu, cu o singură excepţie. Echipa a pierdut doar două puncte în sezonul regulat, după un egal 5-5 cu Poliţia. Orient a ajuns în finală după ce a învins cu 4-3, după un meci dramatic, în faţa celor de la poliţie. Lotul formaţiei conduse de fostul patron de la Unirea 95 Focşani, este format din jucători cunoscuţi ca George Sîrbu, Alexandru Mălinaş, Doru Huzuneanu, Ionică Serea, Daniel Mania sau Valentin Gheorghe. Orient House a invins detaşat în meciul direct disputat în grupe, 6-1, pe Hunters. A doua finalistă este Hunters, formaţie condusă de Marius Crăciun. Acesta a adus cîţiva jucători cu exeprienţă, Claudiu Manta, Ştefan Ciolpan, Sorin Pîslaru sau David Ion. Hunters a avut un parcurs remarcabil, obţinînd numai victorii, cu excepţia înfrîngerii din meciul cu adversara din finală. Organizatorii celor două competiţii de minifotbal programate în acest an la Sala Polivalentă au decis să organizeze şi un meci spectacol, săptămîna viitoare. Supercupa Vrancei va avea loc tot la Sala Polivalentă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.