Sport

Nori negri deasupra Unirii.

Cristi Irimia
15 mar 2005 690 vizualizări
Dupa esecul cu Dacia Unirea Braila, 0 - 1, situatia divizionarei B vrincene s-a agravat. Suporterii au dat deja verdictul: "Sintem retrogradati!"


Ex-prefectul George Baesu a dat mina, dupa meci, cu Vasile Tataru, fostul presedinte al Unirii

Insuccesul din prima runda a returului a turnat si el gaz pe foc in tabara echipei-fanion. Adunati in numar destul de mare in curtea interioara a clubului, la finalul partidei cu Dacia, suporterii au rabufnit, acuzind in primul rind jucatorii pentru situatia echipei: "Sint foarte multi fotbalisti pe care nu-i mai intereseaza aceasta formatie. Ia spune Mircea (n. r. - Gheorghe), iti pasa daca echipa retrogradeaza sau nu?", l-a intrebat unul dintre microbisti pe mijlocasul lasat pe banca de rezerve la partida cu brailenii. "Eu n-am jucat azi!", s-a eschivat fotbalistul.

Augustin a incercat sa ia apararea jucatorilor, spunindu-le suporterilor ca este si vina lui pentru criza in care se gaseste Unirea. "Nu mai dati vina pe dumneavostra ca nu este asa. Ei sint vinovati pentru rezultate!", a spus alt microbist.


Panfil este tinut de Galan si Augustin sa nu se ia la bataie cu suporterii

In apararea lui Augustin a sarit si Vasile Tataru, ex-presedintele Unirii, care l-a abordat apoi si pe fostul prefect George Baesu: "Daca nu ati fi renuntat la mine, Unirea nu mai era in situatia asta. Descurcati-va acum!". Baesu a mai fost intrebat de citiva suporteri ce e de facut si i s-a propus chiar sa se implice la Unirea. "Vorbiti cu domnul viceprimar care e aici", a spus Baesu, aratind spre Neagu Nistoroiu. Fostul prefect a fost cel care l-a sprijinit pe Ionut Chirila in actiunile sale, pe vremea cind "Capellino" era antrenor la Unirea.

Baesu, alaturi de Oprisan, a asistat impasibil la actiunile lui Chirila, care a indepartat o serie de fotbalisti valorosi de la echipa, pentru a face loc jucatorilor sai. In plus, sistemul de sustinere financiara a clubului s-a dovedit a fi unul ineficient, de vreme ce acum nu mai sint bani in conturile echipei, dupa ce aproape 3 ani de zile s-au aruncat peste un milion de dolari pentru un loc 8 si un loc 10.

Mai multi jucatori ai echipei vor sa-si depuna memorii, in conditiile in care datoriile Unirii fata de ei depasesc 25.000 de euro.

Simbata, Unirea ar trebui sa joace la Ghimbav, cu o echipa aflata la egalitate de puncte cu trupa lui Oneata. Deocamdata, nu se stie in ce conditii se va face deplasarea si pe cine se va conta.

Panfil isi cere scuze

Portarul Unirii, Florian Panfil, a tinut sa-si ceara scuze ieri pentru iesirea nervoasa pe care a avut-o la adresa suporterilor Unirii: "Chiar daca unii din ei m-au injurat nu trebuia sa reactionez asa. Regret cele intimplate si le cer scuze. Eram nervos din cauza rezultatului cu Dacia si am intrat in conflict cu galeria". Reamintim ca dupa joc, in curtea interioara a stadionului, Panfil a fost la un pas sa se ia la bataie cu citiva suporteri, carora le-a reprosat ca l-au injurat.


Jucatorii Unirii au evoluat cu banderole albe pe brat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.