Sport

Două medalii de aur pentru trăgătorii la naţionale

Dan Chiriac
11 mar 2012 905 vizualizări
Trăgătorii de la secţia de tir a CS Unirea Focşani au reuşit o performanţă deosebită la campionatele naţionale de juniori I disputate la Bucureşti.

Poligonul „Iosif Sîrbu“ din Bucureşti a găzduit faza finală, la care Focşaniul a fost reprezentată de sportivii Alin Năstasă, Costel Zaharia şi Alexandru Stanciu. Antrenorul sportivilor, Adrian Alaci, i-a coordonat perfect pe sportivi care au devenit campioni naţionali în proba pe echipe. După un duel foarte interesant, echipa focşăneană a obţinut prima poziţie în clasamentul naţional. “Sînt foarte bucuros pentru acest succes. Nu mă aşteptam la o asemenea performanţă, dar rezultatul este formidabil. Băieţii au tras foarte bine”, ne-a spus antrenorul Alaci. Performanţele trăgătorilor focşăneni nu s-au oprit aici. Alin Năstasă a devenit campion naţional şi în proba de individual. “A tras foarte bine, 590 de puncte. Este campion naţional şi asta e cel mai important”, ne-a mai spus Alaci. Rezultatele obţinute de trăgători vin ca o confirmare a formei deosebite pe care aceştia au avut-o în ultima perioadă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.