Sport

Cezar Drăgăniţă învins la trei goluri, la Focşani

Dan Chiriac
11 mar 2012 2685 vizualizări
CSM Focşani 2007-Interhandball Bucureşti 26-23 (17-10), în Divizia A de handbal masculin

Marele handbalist Cezar Drăgăniţă a venit ieri la Focşani, alături de jucătorii săi de la Interhandball Bucureşti. Nu s-a mai dezbrăcat pentru a intra pe teren, dar şi-a condus de pe margine echipa. Sfaturile sale nu au fost de prea mare folos pentru jucătorii bucureşteni care nu au reuşit să obţină puncte. CSM Focşani a făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză şi a obţinut o victorie justă, ce nu poate fi pusă la îndoială. Înaintea partidei, copii de la CSS Focşani şi LPS Focşani au oferit publicului spectator o partidă de minihandbal. Micii jucători au intrat în teren alături de cele două echipe de seniori şi au oferit flori doamnelor aflate în tribune. După un start echilibrat de partidă, focşănenii s-au distanţat constant pe tabela de marcaj. Şapte goluri a fost diferenţa la pauză, iar spectatorii se aşteptau la un joc fără emoţii. Nu a fost deloc aşa, pentru că bucureştenii au început mai bine actul secund şi au avut zece minute foarte bune. S-au apărat bine, au contratacat cu precizie şi s-au apropiat la doar două goluri, 20-18. Susţinuţi de public, focşănenii şi-au revenit şi au reuşit să păstreze o diferenţă de 3-4 goluri pe tabela de marcaj. Două eliminări a lui Costache au făcut ca bucureştenii să se apropie din nou la două goluri. Numai că jucătorii gazdă au jucat perfect finalul jocului, cei doi portari au avut cîteva intervenţii reuşite, iar scorul final a demonstrat superioritatea CSM-ului în jocul de ieri. Sîmbătă, la Sala Polivalentă s-a încheiat şi turneul al cincilea al campionatului naţional al junioarelor II. LPS Academica Focşani a pierdut patru jocuri. Ultimul dintre ele, disputat în compania liderului clasamentului, CSS Brăila, nu a fost prea reuşit. Ora de începere, 8 dimineaţa, nu a convenit deloc jucătoarelor pregătite de Doina Ene. Focşănencele au marcat doar trei goluri şi au cedat cu 25-3. În turneul de la Focşani, Academica a cîştigat cu 21-18 în faţa celor de la CSS Slobozia. Cuplajul handbalistic de sîmbătă a cuprins şi meciul juniorilor I. La mijlocul săptămînii trecute, formaţia de juniori I de la LPS Focşani a cedat cu 37-19 în faţa celor de la CSS Constanţa.  Elevii antrenorului Lucian Tucan au promis înaintea jocului cu CSS Călăraşi că se vor revanşa după jocul de pe litoral. Handbaliştii focşăneni s-au impus cu 26-20 şi rămîn în cursa pentru turneul semifinal. în acest moment, LPS Focşani se află pe locul cinci, la doar un punct de poziţia a patra, cea care asigură calificarea mai departe. Pe locul patru se află LPS Buzău, formaţie care va juca peste două săptămîni în Sala Polivalentă din Focşani. În cazul unui succes, elevii lui Lucian Tucan pot urca pe o poziţie care asigură calificarea la turneul semifinal. CSS Adjud a obţinut deja biletele pentru această fază a campionatului naţional. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.