Sport

Marele handbalist Cezar Drăgăniţă vine mîine la Focşani

Dan Chiriac
9 mar 2012 1319 vizualizări
u CSM Focşani 2007 - Interhandball Bucureşti, mîine, orele 11.00, la Sala Polivalentă din Focşani


Marele handbalist Cezar Drăgăniţă va putea fi văzut mîine, la Sala Polivalentă din Focşani. Fosta extremă de aur a echipei Steaua Bucureşti şi a naţionalei Romaniei, medaliată la campionatele mondiale, evoluează la 57 de ani în Liga a doua la formaţia bucureşteană. Acesta nu este la prima apariţie la Focşani. În urmă cu cîţiva ani, acesta a jucat şi cu CSM Bucureşti în Sala Sporturilor. Deşi are o vîrstă apreciabilă, Drăgăniţă nu a renunţat la sportul care i-a adus cele mai mari satisfacţii. Acesta se ocupă de pregătirea echipei, dar intră şi pe terenul de joc. Organizatorii meciului de mîine s-au gîndit să le ofere spectatorilor şi alte surprize. Înaintea jocului, două echipe de copii vor juca un meci de minihandbal. Componenţii acestora vor ieşi la centrul terenului cu jucătorii care vor evolua în meciul seniorilor. Spectatorii sînt aşteptaţi în număr cît mai mare la Sala Polivalentă, mai ales că intrarea este liberă. „Va fi un meci foarte tare. Ei joacă mai dur şi este important ce le va permite arbitrajul. În tur, la Bucureşti, a fost lăsat jocul liber, sperăm ca acum să nu fie la fel”, ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Azi se va încheia şi turneul al cincilea al campionatului naţional al junioarelor II. Pînă acum, LPS Academica Focşani a pierdut două partide, 11-24 în faţa celor de la CSS Galaţi şi 15-21 cu CS Handbal Art. Ieri dimineaţă a venit şi prima bucurie pentru formaţia pregătită de Doina Ene şi manageriată de Emil Crihană. Jucătoarele de la LPS s-au mobilizat foarte bine şi au reuşit un meci foarte bun cu CSS Slobozia. Focşănencele s-au impus cu 21-18 şi au realizat astfel o nouă victorie în campionat. Aseară, LPS Focşani a jucat cu Nova Force Giurgiu. Azi, misiunea echipei focşănene este foarte grea, adversară fiind echipa CSS Brăila. Programul de astăzi este următorul: Etapa a V-a: 9.00: Handbal Art Galaţi - Nova Force Giurgiu, 10.30: CSS Slobozia - CSS Galaţi, 13.30: LPS Academica- LPS Brăila. La mijlocul acestei săptămîni, formaţia de juniori I de la LPS Focşani a cedat cu 37-19 în faţa celor de la CSS Constanţa. Elevii antrenorului Lucian Tucan se luptă pentru un loc fruntaş în seria în care evoluează şi au nevoie de un succes azi. LPS va juca acasă, pe teren propriu, de la orele 12.00, cu CSS Călăraşi. „Dacă vom cîştiga azi şansele de calificare sînt mari. Aştept ca băieţii să facă un meci foarte bun”, ne-a spus Lucian Tucan. CSS Adjud a obţinut deja biletele pentru turneul semifinal, după victoria obţinută pe teren propriu, 29-20, cu LPS Piatra Neamţ. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.