Sport

CSM Focşani amical cu Dunărea Galaţi

Ziarul de Vrancea
9 mar 2012 672 vizualizări
u Dunărea Galaţi - CSM Focşani, azi, orele 16.00, pe terenul “Siderurgistul”


Echipa CSM Focşani va juca azi o partidă de pregătire, în deplasare, cu Dunărea Galaţi. Va fi cel de-al doilea amical disputat de focşăneni în compania unei formaţii de Liga a doua. În urmă cu zece zile, CSM a cedat cu 2-1 în faţa celor de la Gloria Buzău. Partida de azi se va juca pe terenul sintetic “Siderurgistul”, cu începere de la orele 16.00. A fost singura oră liberă pe care gălăţenii au găsit-o la această bază sportivă. Iniţial, meciul a fost programat pe stadionul “Dunărea”. Cum suprafaţa de joc era moale, gazdele au decis să caute o altă soluţie. Terenul “Portul Roşu” era ocupat datorită unui turneu pentru copii, astfel încît singura variantă a rămas terenul sintetic. Cum acolo sînt programate şi alte partide de pregătire, dar şi antrenamente, singura poziţie disponibilă a fost găsită la orele 16.00. Pentru echipa pregătită de Adrian Toma şi Aurel Pastia va fi o verificare utilă în vederea meciului pe care urmează să-l dispute vinerea viitoare, în prima etapă a returului. Focşănenii vor încerca să facă un meci foarte bun în faţa unei echipe care joacă în Liga a doua. Antrenorii ar putea începe jocul de azi cu următoarea formaţie: Borş - Ciornei, Negoiţă, Ştefan, Stanciu - Mîndrescu, Toader, Bucătaru, Dumitriu - Milea, Tîrcă. Crăciun, suspendat pentru prima etapă a returului, va fi ţinut rezervă, iar Toma şi Săpunaru acuză în continuare probleme medicale. Pînă acum, CSM Focşani a jucat trei partide de verificare, cîştigînd două, 2-0 cu CSM Rîmnicu Sărat şi 1- 0 cu Oţelul 2 Galaţi. Singura înfrîngere a venit la Buzău, 1-2 cu Gloria.


Deţinuţii au deszăpezit stadionul


Conducerea clubului CSM Focşani 2007 a apelat la sprijinul Penitenciarului Focşani pentru a deszăpezi stadionul “Milcovul” din municipiu. Ieri, deţinuţii au dat zăpada la o parte de pe aproape jumătate de teren. În zilele următoare va fi îndepărtată şi restul, astfel încît, vinerea viitoare, terenul să se prezinte în condiţii optime pentru desfăşurarea partidei cu Politehnica Galaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.