Sport

Sport pe o coloană: Dorinel nu demisionează

Ziarul de Vrancea
9 mar 2012 515 vizualizări
Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, ieri, că nu îşi va da niciodată demisia de la Oţelul Galaţi, negînd astfel unele zvonuri privind eventuala sa plecare de la gruparea gălăţeană.

 "De la Oţelul nu-mi voi da niciodată demisia! A, dacă se va pune problema să fiu demis, va fi altceva, dar eu nu plec şi mai ales la greu nu vreau să părăsesc corabia. Iar acum nu ne este greu, am avut vremuri cu adevărat dificile în mandatul meu de la Galaţi", a spus Munteanu. Tehnicianul Oţelului nu va conta pe cinci fotbalişti la meciul cu Ceahlăul. Silviu Ilie şi Giurgiu sînt suspendaţi, după ce primul a fost eliminat în partida cu Concordia Chiajna, iar cel de-al doilea a acumulat patru cartonaşe galbene. Lor li se alătură accidentaţii Punosevac, Frunză şi Benga. De asemenea, cu şanse mici de a prinde lotul, sînt Didi şi Cojoc, ambii reintrînd de curînd în programul normal de pregătire al echipei, după ce au fost accidentaţi.


A murit un hocheist


Fostul portar şi antrenor al echipei de hochei Steaua Bucureşti, dar şi al naţionalei Romaniei, Anton Crişan a decedat ieri, la vîrsta de 70 de ani, din cauza unei comoţii cerebrale. Vestea a şocat mulţi iubitori ai hocheiului, dar şi ai sportului, mai ales de la Steaua Bucureşti.  Anton Crişan a împlinit în luna ianuarie 70 de ani. A debutat în hochei ca portar, la 13 ani, în echipa din Sebeş, iar din 1960 s-a transferat la Steaua Bucureşti. Timp de 19 ani a fost portarul titular al "militarilor", iar începînd cu 1962 şi al echipei naţionale a Romaniei. Cu Steaua a cîştigat 15 titluri naţionale şi 15 Cupe ale Romaniei. Cu echipa naţională a participat la 10 Campionate Mondiale, dar şi la Jocurile Olimpice din 1964 (Innsbruck- Austria), totalizînd peste 300 de jocuri internaţionale.

Să n-audă de Chelsea


Tehnicianul FC Barcelona, Josep Guardiola, va refuza orice ofertă din partea clubului Chelsea de a deveni antrenorul echipei londoneze, susţine cotidianul The Sun, iar Mundo Deportivo notează că spaniolul îşi va prelungi contractul cu gruparea catalană cel tîrziu săptămîna viitoare. Potrivit The Sun, Guardiola le-a spus apropiaţilor săi că nu este interesat să ajungă la Chelsea. Jurnalul menţionează că Guardiola este preferatul patronului clubului Chelsea, Roman Abramovici, pentru a-i succede în funcţie lui André Villas-Boas, demis duminică. Interimatul la conducerea tehnică a formaţiei londoneze va fi asigurat, pînă în vară, de Roberto Di Matteo. Mundo Deportivo scrie că Josep Guardiola îşi va prelungi foarte curînd contractul scadent la 30 iunie.


Preşedinte suspendat


Preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a fost suspendat o lună de Comisia de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal (LPF) pentru afirmaţii jignitoare la adresa arbitrului partidei cu Paris Saint-Germain din 25 februarie, scor 4-4, informează France Football. Aulas a criticat dur arbitrajul lui Fredy Fautrel după meciul cu PSG, vorbind despre zece faze în care acesta ar fi fost părtinitor.  "Cum problemele cu domnul Fautrel nu datează de astăzi şi de fiecare dată el este delegat la Lyon-PSG, putem să ne întrebăm dacă nu există o eroare de desemnare. Dacă el nu se simte bine cînd trebuie să arbitreze Parisul... Nu ştiu dar într-o zi voi şti de ce domnul Fautrel greşeşte regulat în acelaşi sens. Trebuie schimbat arbitrul", a aformat Aulas la 25 februarie.


Teixeira şi-a luat concediu medical


Preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal, Ricardo Teixeira, vizat de o serie de acuzaţii de corupţie cu doi ani înainte de Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, a intrat în concediu medical, la doar o săptămînă după ce a fost reconfirmat în funcţie. "Cînd sănătatea nu este bună, trebuie să ai grijă. El a solicitat un concediu medical", a declarat preşedintele federaţiei din São Paulo, Marco Polo Del Nero, citat de portalul G1 al grupului Globo. Del Nero nu a precizat cît va lipsi Teixeira de la conducerea CBF, o poziţie cheie în organizarea CM din 2014. Teixeira ar urma să fie înlocuit de vicepreşedintele CBF, José Maria Marin, în vîrstă de 79 de ani, fost guvernator al statului Sao Paulo.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.