Sport

FC Panciu vrea un nou succes în partidele de pregătire

Dan Chiriac
8 mar 2012 572 vizualizări
u FC Panciu - Chimia Brazi, azi, orele 15.00, pe stadionul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău u săptămîna viitoare, păncenii intenţionează să joace cu Şoimii Mirceşti

FC Panciu va juca azi, după-amiază, un nou meci de pregătire, în compania celor de la Chimia Brazi. Fotbaliştii pregătiţi de Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan au jucat săptămîna trecută, tot la Buzău, un amical cu Conpet Cireşu, cîştigat cu scorul de 4-0. Atunci, vrîncenii au urmărit la lucru formaţia prahoveană, într-o partidă de pregătire cu Gloria Buzău. Conducerile celor două echipe s-au înţeles să joace azi, de la orele 15.00. Prahovenii au învins cu 1-0 şi au arătat a fi o formaţie puternică, care poate pune probleme unei echipe de Liga a doua. Partida de azi va fi un test util de pregătire pentru pănceni, care mai au de aşteptat ceva timp pînă la debutul returului. Liga a treia trebuia să înceapă încă de săptămîna trecută, dar startul a fost amînat pentru data de 16 martie. FC Panciu va debuta în retur chiar o săptămînă mai tîrziu, adică pe 23 martie, în condiţiile în care în prima etapă va sta. Adversarul său, ACS Odorheiul Secuiesc s-a retras din campionat. Comitetul Executiv a decis totodată ca Liga a treia să se încheie tot pe 5 iunie, aşa cum a fost programat iniţial. Au fost programate două etape intermediare pe 3 şi 24 aprilie. Păncenii vor încerca să găsească şi alţi adversari pentru a se pregăti . Sîmbăta viitoare, FC Panciu va juca o partidă de pregătire în compania celor de la Şoimii Internaţional Mirceşti. Terenul pe care se va disputa acest meci nu a fost stabilit pînă în acest moment. Pînă acum, FC Panciu a disputat opt partide de pregătire, cîştigînd cinci şi pierzînd numai trei. Păncenii au învins cu 3 - 0 pe Sporting Tecuci, 2-0 pe Şoimii Mirceşti, 2-0 şi 1-0 pe Politehnica Galaţi şi 4-0 cu Conpet Cireşu, dar au cedat cu 0-2 cu Rapid Suceava, 0-1 cu Aerostar şi 1-2 cu Conpet Cireşu. În meciul de azi, cei doi antrenori ar putea începe cu următoarea formaţie: Lazăr - Voinea, Radu, Gurguiatu, Mihai - Gălăţeanu, Stan, Cioran, Stoian - Duţu, Predoiu. Partida de azi va fi arbitrată de o brigadă din Buzău, stabilit de Asociaţia Judeţeană de Fotbal din judeţul vecin. Terenul din Buzău se prezintă în condiţii foarte bune, terenul fiind deszăpezit, iar suprafaţa de joc uscată. Din acest motiv, multe echipe preferă să închirieze terenul pentru a putea juca în condiţii optime. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.