Sport

Petru Ghervan, propus in postul de director tehnic al echipelor nationale de seniori si senioare ale Romaniei

Ziarul de Vrancea
7 mar 2012 933 vizualizări
Actualul manager de la CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan, a fost propus in postul de director tehnic al echipelor nationale de seniori si senioare ale Romaniei, el avînd şanse să fie validat în şedinţa Comitetului Executiv al FRH de săptămîna viitoare

"Mi s-a propus practic cea mai înaltă funcţie tehnică din cadrul federaţiei, mai exact postul de director tehnic al echipelor naţionale de seniori şi senioare. Discuţiile se poartă de ceva timp şi probabil nu voi avea încotro. Mai greu o să fie la echipa feminină. Lucrurile se vor clarifica însă în şedinţa de luni, dar trebuie să ştiu exact ce implică fişa postului şi ce sprijin voi avea în această funcţie. Probabil cei din federaţie au fost plăcut impresionaţi de ce s-a întîmplat în ultimii ani la Suceava, dar aici a fost un alt climat, o linişte benefică performanţei", a precizat Petru Ghervan pentru gazetasv.ro.În urmă cu circa doi ani şi jumătate, Petru Ghervan a mai ocupat pentru două luni funcţia de selecţioner al echipei naţionale de handbal masculin, de unde, oficial, a demisionat din cauza problemelor de sănătate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.