Sport

Melinda nu mai vine la naţională

Ziarul de Vrancea
6 mar 2012 562 vizualizări
Clara Vădineanu o va înlocui pe Geiger în stagiul de pregătire al handbalistelor tricolore

Handbalista Clara Vădineanu, de la "U" Jolidon Cluj, a fost convocată la reunirea echipei naţionale, din 14 martie, după ce Melinda Geiger nu a primit acordul clubului său Thuringer (Germania) de a se prezenta la stagiul dinaintea dublei cu Serbia, din preliminariile CE din 2012. Antrenorul Radu Voina se aştepta ca Melinda Geiger să nu fie lăsată de clubul său din Germania şi la stagiul de pregătire, dinaintea meciurilor cu Serbia, astfel că a apelat la Clara Vădineanu, de la "U" Jolidon Cluj. "Au meci în 17 martie şi nu o lasă la lot. Dacă nu a putut veni de acum, nu se pune problema să vină doar pentru meciuri", a declarat antrenorul naţionalei, Radu Voina. Melinda Geiger este jucătoarea Oltchimului şi a fost împrumută pînă la finalul sezonului la Thuringer, echipa antrenată de timişoreanul Herbert Müller.
Naţionala se va reuni în 14 martie, la Drobeta Turnu Severin, cu un lot de 22 de jucătoare, iar după o săptămînă de pregătire va disputa cele două partide cu Serbia, din preliminariile CE din 2012. Manşa tur va avea loc în deplasare, în 22 martie, iar cea retur, două zile mai tîrziu, la Drobeta Turnu Severin. După două etape disputate în grupa a douaa a preliminariilor CE din 2012, Romania este lider cu 4 puncte, urmată de Serbia (4), Portugalia şi Grecia (ambele cu 0 puncte). În primele două meciuri, tricolorele au învins Portugalia, cu 35-24, pe teren propriu, dar şi Grecia, în deplasare, cu 38-18. Primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe se vor califica la turneul final al Campionatului European din Olanda, care este programat în intervalul 2-16 decembrie. La turneul final sînt calificate din oficiu campioana europeană Norvegia şi naţiunea gazdă, Olanda. Următoarea acţiune a echipei naţionale va avea loc în luna mai, reunirea fiind programată în 14 mai, în vederea participării la turneul preolimpic din Franţa, între 25-27 mai.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.