Sport

Traseul spre marile finale

Ziarul de Vrancea
6 mar 2012 630 vizualizări
Vineri se trag la sorţi meciurile din sferturile şi semifinalele Cupelor Europene la fotbal Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinalele competiţiilor intercluburi ale UEFA, sezonul 2011/2012, se va desfăşura, vineri, 16 martie, la Casa Fotbalului European de la Nyon din Elveţia, a anunţat, ieri, site-ul UEFA

Tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor, care va începe la ora 12.45, va fi condusă de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de ambasadorul finalei de la München, Paul Breitner. Tragerea la sorţi pentru Liga Europa, ce începe la ora 14.00, va fi condusă de acelaşi Infantino şi de ambasadorul finalei de la Bucureşti, Miodrag Belodedici. La Liga Campionilor, în sferturi nu vor mai exista capi de serie, iar echipele din aceeaşi ţară pot fi adversare. Meciurile tur se vor disputa la 27 şi 28 martie, iar returul la 3 şi 4 aprilie. Tot la 16 martie se vor decide şi meciurile din semifinale, care urmează să se dispute în 17 şi 18 aprilie (turul) şi 24-25 aprilie (returul). Ultima etapă a tragerii la sorţi va determina, între învingătoarea semifinalei 1 şi cîştigătoarea semifinalei 2, echipa care va fi considerată, din motive administrative, drept "gazda" finalei. Finala Ligii Campionilor se va juca, sîmbătă, 19 mai, pe Fussball Arena din München, de la ora 21.45. Aceeaşi procedură se va aplica şi în cazul tragerii la sorţi pentru sferturile de finală şi semifinalele Ligii Europa. Sferturile de finală se vor juca la 29 martie şi 5 aprilie, iar semifinalele la 19 aprilie şi 26 aprilie. Finala se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti, miercuri, 9 mai, de la ora 21.45.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.