Sport

Coloana: Panciu mai joacă două meciuri pînă cînd începe returul

Dan Chiriac
29 feb 2012 1148 vizualizări
FC Panciu mai are de disputat două partide pînă la reluarea returului Ligii a treia

Sîmbătă, de la orele 13.00, elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan vor juca cu Conpet Cireşu, pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău. Vrîncenii vor profita de faptul că nu vor evolua în prima etapă a returului şi vor mai disputa un meci de pregătire şi pe 10 martie. Cel mai probabil, adversarul celor de la FC Panciu va fi Şoimii Internaţional Mirceşti. Cele două echipe s-au mai întîlnit într-un amical în această iarnă, iar FC Panciu s-a impus cu 2-0. Partida ar putea avea loc în Vrancea, în condiţiile în care cele două echipe sînt singurele din judeţ care şi-au deszăpezit terenurile. Există însă şi varianta ca întîlnirea să aibă loc pe un teren sintetic. (Dan CHIRIAC)
Finala Cupei Firmelor se joacă pînă la urmă de la orele 18.00
Finala Cupei Firmelor se va juca în cele din urmă pe 3 martie, la Sala Polivalentă din Focşani, cu începere de la orele 18.00. După mai multe controverse între organizatori şi una dintre finaliste, în cele din urmă, s-a decis ca finala să se dispute. Managerul celor de la Roberbian, Cristi Cîrnu, a renunţat la ideea neprezentării, dar a cerut ca meciul să aibă loc ceva mai tîrziu. Iniţial, partida a fost programată pentru orele 17.00, dar aceasta va începe o oră mai tîrziu, după cum au cerut cei de la Roberbian. Brigada de arbitri va fi stabilită de Comisia Judeţeană din rîndul celor mai buni oficiali de la acest turneu. Finala mică se va disputa între GS Mobile şi Number One, cu începere de la orele 16.30. Duminică vor avea loc şi cele două semifinale ale Cupei Fair-Play. Orient - Poliţia şi Soveja – Hunters sînt partidele din penultimul act. Orele de disputare a meciurilor de duminică vor fi stabilite în cursul zilei de azi, în funcţie de programul Sălii Polivalente. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.