Sport

Echipa de handbal a pierdut la 12 goluri la Suceava

Dan Chiriac
26 feb 2012 1422 vizualizări
Formaţiile de juniori I, CSS Adjud şi LPS Focşani sînt în cărţi pentru turneul semifinal

Echipa de handbal masculin CSM Focşani a pierdut la 12 goluri meciul jucat ieri, la Suceava, cu echipa secundă de la Universitatea Bucovina. Gazdele au fost la timona meciului şi au reuşit să se distanţeze pe tabelă încă din prima repriză. Sucevenii, care alcătuiesc o echipă puternică, nu le-au dat şanse focşănenilor şi au profitat la maxim de orice greşeală a elevilor lui Lucian Tucan. Gazdele s-au distanţat pe tabelă încă din prima repriză, iar la pauză diferenţa a fost de zece goluri, 18-8. Actul secund s-a desfăşurat după un scenariu identic, gazdele avînd iniţiativa în majoritatea timpului. Rezultatul final, 33-21, arată superioritatea sucevenilor. “Nu am jucat rău, dar se vede diferenţa. Ei se antrenază, fac handbal adevărat, iar noi ne vedem după serviciu. Au speculat în meciul de ieri toate greşelile noastre. Orice mică nesincronizare a noastră însemna un gol pentru ei. Nu pot să le reproşez prea multe elevilor mei”, ne-a declarat Lucian Tucan. Sîmbătă, juniorii I de la LPS Focşani au obţinut o victorie importantă în cadrul campionatului naţional. Formaţia pregătită tot de Tucan a învins cu 30-24 pe CSS Medgidia. Succesul este foarte important, mai ales că focşănenii se luptă pentru calificarea la turneul semifinal. Cu această victorie, LPS Focşani a rămas în cărţi şi poate spera la accederea în faza următoare. Meciul cu echipa constănţeană a fost echilibrat pînă în minutul 45. Gazdele au condus tot timpul, la un gol-două. În ultimul sfert de oră al partidei, focşănenii s-au distanţat pe tabelă şi s-au impus la final cu 30-24. O victorie foarte importantă a obţinut în cadrul campionatului naţional al juniorilor I şi CSS Adjud. Elevii lui Emil Dumitru au învins cu 29-20 pe LPS Piatra Neamţ. Adjudenii şi-au asigurat astfel calificarea în faza următoare a campionatului. Performanţa adjudenilor este lăudabilă şi confirmă valoarea şcolii de handbal pregătite de profesorul Dumitru. Adjudenii au participat în ultimii ani la mai mutle turnee finale, la diferite categorii de vîrstă. Echipa care a realizat această performanţă a fost formată din: Ungureanu, Geamănă – Avram, Stoica, Bejan – 2, Tănase – 6, Cîrîc – 5, Popa – 1, Vasiliu, Grigore, Chiper – 6, Roban – 9. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.