Sport

Un nou amical pentru FC Panciu

Dan Chiriac
24 feb 2012 1453 vizualizări
Conpet Cireşu - FC Panciu, azi, orele 13.00, într-o partidă amicală pe stadionul din staţiunea Lacu Sărat

FC Panciu va juca azi o nouă partidă de pregătire în compania echipei Conpet Cireşu. Meciul se va disputa cu începere de la orele 13.00 şi va avea loc pe terenul din staţiunea Lacu Sărat, după întîlnirea dintre CF Brăila şi Dunărea Călăraşi. Cele două formaţii care se întîlnesc activează în Liga a treia, în serii diferite. Brăilenii au avut un tur de campionat meritoriu. FC Panciu se află la al şaselea meci de pregătire din această iarnă. Bilanţul este pozitiv, cu patru victorii, 3-0 cu Sporting Tecuci, 2-0 cu Şoimii Mirceşti, 1-0 şi 2-0 cu Politehnica Galaţi şi două înfrîngeri, 0-2 cu Rapid Suceava şi 0-1 cu Aerostar Bacău. Antrenorii de la FC Panciu, Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan, vor testa şi în partida de azi toţi jucătorii din lot. FC Panciu ar putea începe cu G. Lazăr - Voinea, Gurguiatu, Stan, Beşa  - Popa, Dorofte, Puşcaşu, Tudor - Radu, Predoiu. Pe parcursul meciului vor fi introduşi şi alţi componenţi ai lotului, George Lazăr, Cioran, Ov. Radu, Duţu, B. Stoian. M. Stoian, Bîra, Panaite. FC Panciu va încerca să şteargă impresia mai puţin reuşită lăsată miercuri la amicalul cu Aerostar Bacău. Jucătorii au fost atenţionaţi pentru prestaţia din jocul respectiv şi vor să arate forma din precedentele meciuri de pregătire. O altă echipă vrînceană va susţine azi o partidă amicală. Şoimii Internaţional Mirceşti se va deplasa la Buzău pentru partida cu ABC Stoicescu. Întîlnirea se va desfăşura pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”, de la orele 15.00. Ora de începere a fost aleasă în condiţiile în care în prealabil, pe acelaşi teren, vor avea loc alte două partide de pregătire ale altor echipelor buzoiene. Şoimii Internaţional Mirceşti are gînduri mari în acest an, dorindu-şi să cîştige Superliga Vrancei. În acest sens, formaţia din Mirceşti a transferat cîţiva jucători de valoare, Trifan, Pătraşcu, Bălosu sau Covaci. În schimb, CSM Focşani va avea un sfîrşit de săptămînă liber. Amicalul cu Oţelul 2 Galaţi programat pentru azi a fost anulat. Focşănenii vor juca un nou meci de pregătire abia marţi, de la orele 15.30, la Buzău. Adversar va fi formaţia de Liga a doua Gloria Buzău. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.