Sport

Aerostar a cîştigat amicalul de la Panciu

Dan Chiriac
22 feb 2012 1689 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacău 0- 1 (0-0), într-o partidă amicală jucată ieri la Panciu

FC Panciu nu a reuşit un meci prea bun ieri, în amicalul cu Aerostar Bacău. Oaspeţii veneau după înfrîngerea suferită cu 0-10 în faţa celor de la AS FC Bacău, lucru care i-a ambiţionat la maxim. Ameninţaţi cu tăieri din salariu, băcăuanii au arătat că valoarea echipei este cu totul alta. Patronul băcăuanilor, Vali Voicu, a stat tot timpul cu “gura” pe jucători şi a reuşit să-i mobilizeze la maxim pentru o partidă reuşită. În schimb, jucătorii vrînceni au făcut un meci foarte slab, în care nu au ajuns de prea multe ori la poarta adversă. În prima repriză, băcăuanii au ratat de patru ori din situaţie de singur cu portarul. Berbece, Gîndulescu şi Dumitru de două ori au dat cu piciorul ocaziei de a deschide scorul. După reluare, elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan au echilibrat jocul, dar ocaziile au lipsit la poarta băcăuanilor. Doar Predoiu a avut o şansă, dar a preferat şutul în locul unei centrări. Tot cei de la Aerostar au fost mai periculoşi în faţa porţii adverse şi au reuşit să marcheze unicul gol al meciului cu două minute înainte de final. Mădălin Munteanu a fost lansat în adîncime, a stat mai bine pe picioare pe un teren acoperit cu zăpadă şi a marcat cu un şut plasat. Oficialii ambelor echipe au recunoscut că victoria băcăuanilor a fost meritată. FC Panciu a jucat cu: G. Lazăr – Voinea, R. Stan, Ov. Radu, Mihai – Gălăţeanu, Cioran, Bîra, Stoian – Radu, Predoiu. Au mai intrat: George Lazăr – Corbea, Panaite, Beşa. Aerostar a răspuns cu Bordeanu – Ichim, Burcă, Măgrescu, Frocosu – Tofan, Brăescu, Dumitriu, Gîndulescu – Berbece, Tismănaru. Au mai jucat: Vizitiu, Viorel, Varea, Gugeanu, Strungariu, Apetroaie, M. Munteanu. Sîmbătă, FC Panciu va juca un nou amical, în deplasare. Adversara vrîncenilor va fi formaţia Conpet Cireşu. Meciul se va juca pe terenul de la Lacul Sărat.

CSM Focşani joacă amical cu Gloria Buzău

Amicalul dintre Oţelul 2 Galaţi şi CSM Focşani, programat pentru sîmbătă dmineaţă, la Galaţi, a fost anulat. Terenul sintetic din Galaţi nu poate găzdui pentru moment partide de fotbal. În aceste condiţii, CSM Focşani şi-a găsit o altă posibilitate de a juca un meci de pregătire. Marţea viitoare, focşănenii se vor deplasa la Buzău, pentru meciul cu echipa de Liga a doua, Gloria Buzău. Întîlnirea va avea loc pe terenul sintetic “Cornel Negoescu” şi va începe la orele 15.30. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.