Sport

CSM Focşani joacă un nou amical cu Oţelul 2 Galaţi

Dan Chiriac
21 feb 2012 1544 vizualizări
Focşănenii aşteaptă şi o partidă cu CSM Rîmnicu Sărat

CSM Focşani caută în continuare soluţii pentru disputarea unor partide de pregătire, în condiţiile în care Primăria Focşani nu are nici un gînd să trimită utilajele la Stadionul „Milcovul” pentru deszăpezire. Jucătorii şi cei doi antrenori, Adrian Toma şi Aurel Pastia, se antrenează pe doar un sfert de teren, pe care au reuşit să îndepărteze zăpada. După ce la finalul săptămînii trecute focşănenii au jucat un amical pe terenul din Panciu, în această săptămînă au început căutările pentru un alt joc. A fost găsită în cele din urmă şi o variantă. Astfel, sîmbătă dimineaţă, CSM Focşani se va deplasa la Galaţi pentru un amical cu Oţelul 2 Galaţi, echipă pregătită de Damian Băncilă. Este adversarul pe care focşănenii l-au întîlnit şi în cuplajul de la Panciu. „De această dată meciul se va juca pe sinteticul de la Galaţi. Zăpada a fost îndepărtată şi există condiţii pentru disputarea acestui amical. De asemenea, vrem să jucăm pînă la startul campionatului şi un joc cu CSM Rîmnicu Sărat. Am vorbit cu cei de acolo şi am stabilit să luăm legătura telefonic şi să stabilim locul de desfăşurare în funcţie de cine reuşeşte să dea primul zăpada de pe teren”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Sîmbătă la Panciu, CSM Focşani s-a impus cu 1-0 după golul lui Bucătaru, care  a deschis scorul în minutul 44, cu o lovitură de cap. În repriza a doua, gălăţenii au marcat de două ori, dar ambele reuşite au fost anulate. CSM Focşani a jucat cu: Borş – Ciornei, Negoiţă, Ştefan, Stanciu – Bucătaru, Suvac, Săpunaru, Dumitriu - Milea, Tîrcă. Au mai jucat: Trifan – Nistoroiu, Şonţu, Pasăre, Crăciun, Mîndrescu, D. Negoiţă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.