Sport

Amicalul de joi s-a anulat

Dan Chiriac
15 feb 2012 566 vizualizări
Partida de verificare dintre CSM Focşani şi Gloria Buzău, programată pentru azi, pe terenul sintetic “Cornel Negoescu”, a fost anulată.

 “Terenul are zăpadă foarte mare şi disputarea unui joc ar fi fost aproape imposibilă. Nu au reuşit să dea zăpada la o parte, astfel încît ne vedem puşi în imposibilitatea de a juca acest meci. Sperăm ca pînă sîmbătă să putem face practicabil unul dintre terenurile noastre, poate vin gălăţenii la noi. În caz contrar vom juca la Galaţi, cu Oţelul 2”, ne-a spus Adrian Toma, antrenorul celor de la CSM Focşani. Pînă acum, CSM Focşani nu a jucat decît un singur meci amical, 2- 0 cu CSM Rîmnicu Sărat, în luna ianuarie. Chiar dacă au avut programate alte trei partide de pregătire, acestea nu au avut loc din cauza condiţiilor meteo. Lotul CSM-ului, care îi cuprinde pe portarii Borş şi Trifan şi jucătorii de cîmp Nistoroiu, Dumitriu, Ştefan, Stanciu, Toma, Crăciun, Toader, Bucătaru, Lida, Tîrcă, Mîndrescu, Milea, Vlad Negoiţă, Dan Negoiţă, Suvac, Şonţu, Lera şi Ciornei, aşteaptă în continuare să dispute şi partide amicale, în vederea returului care va începe cel mai probabil cu întîrziere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.