Sport

Patronul Rapidului, George Copos, luat la întrebări de stelişti

Dan Chiriac
15 feb 2012 784 vizualizări
Patronul Rapidului, George Copos, a adus ieri în Vrancea un camion plin cu 17 tone de alimente.

Venirea sa la Consiliul Judeţean a fost un prilej pentru mai mulţi trecători să-l vadă pentru prima dată pe viu pe Copos. Unul dintre ei, mai îndrăzneţ, a avut un schimb de replici politicos cu patronul Rapidului. “Mă bucur că vă văd pe viu, pînă acum nu am avut ocazia să vă privesc decît la televizor. Permiteţi-mi să dau mîna cu dumneavoastră, chiar dacă sînt stelist”, a spus focşăneanul. “Chiar mă pregăteam să-ţi dau ceva, dar dacă eşti stelist nu se mai poate. Dacă vrei ceva strigă «Hai Rapid»”, i-a cerut Copos suporterului. Acesta nu s-a conformat şi în momentul în care maşina omului de afaceri s-a pus în mişcare i-a trimis un salut clar: “Hai Steaua!”. Patronul rapidist a căutat printre toţi cei prezenţi la conferinţa de presă de la Consiliul judeţean un suporter rapidist, dar nu a avut ocazia să găsească decît stelişti şi dinamovişti. Copos s-a alăturat astfel mai multor oameni de sport care au trimis ajutoare în Vrancea. Adrian Porumboiu – FC Vaslui, Gigi Becali – Steaua şi Ion Nicolae – Astra Ploieşti au fost primii care au trimis produse pentru sinistraţi sau au venit personal să deszăpezească zonele cu probleme. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.