Sport

Rugbiştii de la LPS Focşani deszăpezesc şcolile din oraş

Dan Chiriac
14 feb 2012 560 vizualizări
Federaţia Romană de Rugby (FRR) a decis să se alăture eforturilor autorităţilor din zonele afectate de ninsori.

Astfel, ieri dimineaţă, seniorii şi juniorii de la cluburile Steaua, Dinamo, CSM, Colegiul Tehnic Material Rulant, Olimpia şi Liceul Aurel Vlaicu împreună cu reprezentanţi ai FRR au ajutat la deszăpezirea mai multor spitale din Sectorul 1 al Capitalei. De asemenea, FRR a pus la dispoziţia autorităţilor din teritoriu sportivi de la cluburile din ţară: Galaţi – Viorel Secuianu (50 sportivi), Brăila – Anghel Chiriţă (30 sportivi), Focşani – Ion Viorel (40 sportivi). La Focşani, rugbiştii de la Liceul cu Program Sportiv au mers la patru unităţi şcolare pentru a da zăpada din incintă. Astfel, au fost alese Şcolile „Ion Basgan” şi Şcoala nr. 7, dar şi două grădiniţe, numărul 4 şi numărul 8. Timp de cîteva ore, sportivii, înarmaţi cu lopeţi, au pus mîna la treabă şi au reuşit să îndepărteze zăpada din unităţile de învăţămînt. FRR va dona miercuri alimente pentru sinistraţii din localitatile grav afectate de zăpadă.
“Jandarmeria va veni miercuri după-amiază pentru a încărca în maşini speciale două tone de făină, două tone de zahăr, o tonă de ulei, 500 kg de dulciuri, o tonă de mălai şi peste 3000 de litri de apă plată şi minerală. Toate aceste produse sînt donate de FRR pentru cei aflaţi în suferinţă. Sperăm ca toate aceste produse să-i ajute să treacă peste această perioadă grea din vieţile lor”, a spus Alin Petrache, preşedintele FRR. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.